Üdv, Kalandorok!

Élezzétek kardjaitok, hegyezzétek a nyílvesszőket,  küldjetek postagalambokat társaitoknak, mert hamarosan ismét összeül a Kalandorok Társasága!  Számítunk minden hűséges társunkra, de természetesen minden új hőst is szívesen látunk köreinkben a Kalandorok Társasága VII. rendezvényén:

 

A Kalandorok Társasága Bemutatja:  

Legendás Szörnyek és Kivégzésük

Megszámlálhatatlan, hogy mennyi történet szólt már mitikus, legendás bestiákról és ezúttal a célunk, hogy tovább gyarapítsuk ezek számát. A történetekben néhol nyíltan, néhol rejtve tűnnek fel a sárkányok, minotauruszok vagy a Nagy Öregek; talán kivégzésre váró ellenfelek lesznek, de lehet, hogy szövetségesként tűnnek fel.  Hova tovább,  esetleg  Te magad alakíthatod valamelyik legendás szörnyeteget, ha világos egyáltalán, a történetben ki is a valódi szörnyeteg…

Időpont: 2018 február

Hamarosan jelentkezünk a rendezvény további híreivel és a pontos dátummal!

Leendő mesélőknek: ha mesélnél a rendezvényen, akár a fenti tematikához illesztett, akár attól eltérő, félnapos vagy egész napos mesét, szándékodat – mindenféle elköteleződés nélkül – jelezheted nekünk a kata@kalandoroktarsasaga.hu emailcímen vagy az alábbi kapcsolati űrlapon; amint a rendezvény időpontja fixálódik, és a program összeállítása megkezdődik, felkeresünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.