A Békák Bosszúja 3: Végső Visszaszámlálás

Mesélő: elGabor
Rendszer: Kard és Mágia

Ki tudja, hogy miért, a Békák Kolostora időtlen idők óta uralja a mocsárvidéket, és a falai között zajló praktikák újra meg újra a gonoszt hozzák el a környékbeli kis falvakra, valamint Szilvas városára. Új korok jöttek új hősökkel, miközben a régieknek leáldozott, de a kolostor romjai ma is állnak a zavaros vizek fölött. Pedig végső romlását már sokan megjósolták. Akkor, amikor a mocsárvidék falvainak népe csóvát vetett a tetőkre és lerontotta a komplexum nagy részét. Vagy akkor, amikor vakmerő kalandozók ereszkedtek le a kazamaták mélyébe, hogy ott elszabadítsanak valamit. Esetleg akkor, amikor Murtár, a zavaros vizek istene jóslatait követve egy másik kompánia megleste és megölte a romok közé visszaköltözött békakultusz főpapját, és megszakították a gonosz körmenetét. Azt hitték, ezzel most már vége lesz.

Tévedtek.

Most szökőévkor kiderül, mi dereng a romos falak között és mi bugyborékol a félig elárasztott kazamaták mélyén; és kik állnak a gonosz új megnyilvánulása mögött. A mocsárvidék napjai meg vannak számolva… hacsak….?

Ami várható: Kaland a békakolostor sokat látott romjaiban és kazamatáiban (a Békák Kolostora kalandmodult már ismerőknek és 12 éven aluliaknak nem ajánlott)

Karakterek: Harmadik szintű, előre generált vagy otthonról hozott Kard és Mágia karakterek

Időpont: 2020. 02. 29. / 09:00 - 13:30

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Kevevári István
  • Jámbor Máté
  • Németh Artúr
  • Keresztes-Nagy Antal Gergely
  • Zagor87

Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük