A brinlökdől-völgyi féregvadászat

Mesélő: Premier
Rendszer: Vikings & Valkyries.
Előismeret nem szükséges, ha megy a régimódi D&D, menni fog ez is.

Utazók és skaldok híresztelik szerte az északi világban Harvarald jarl balsorsát. Karmos-átok, féreg-siralom szállt a jarl birtokára, Brinlökdől völgyére, és döntötte romba a helyiek legelőit és gyümölcsöseit. A pásztorok, halászok és kézművesek a jarl fallal erősített csarnokában keresnek menedéket, onnan nézve a völgyből égrekúszó füstoszlopokat, hallgatva jég-félelmetes szörnyek távoli bömbölését, miközben a csarnok lassan kifogy az élelemből. Azt is mondják, néha egy tűzénekű, kardfogú, éjvitorla-szárnyú féreg is a levegőbe kap, hogy lassan körözzön a völgy fölött.

Lándzsa-büszke harcosokra, fejsze-haragú vikingekre vár a jarl, hogy napfény-csillogó acéllal oszlassák el az újhold-sötét átkot. Csata-hírnév és dalnok-dicsőség vár a győztesekre, no meg persze mézragyogású arany!

Számos csapat indult útnak kígyó-karcsú hajón, vizetvágó evezőt húzva, hogy felmentse Brinlökdől völgyét a szörnyek ostromától, és sokan latolgatják, vajon ki mit lenne hajlandó megtenni, hogy magáénak tudhassa a dicsőséget. Ahogy azt a régi déli birodalomban mondták: néha ember az embernek sárkánya.

Ami várható: Szörnyvadászat és egyéb dolgok a popkultúra, a szarvas sisakok és a hollywoodi kalandfilmek hangulatában.

Időpont: 2018. 02. 24. / 14:30 - 19:00

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Zagor87
  • Rémi Attila
  • Seress Gábor
  • gorax
  • csaszarattilla

Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük