A Diszkócsászár Velúr Palotája

Mesélő: Premier
Rendszer: Kard és Mágia

New York, 197X. Nappal pezsgő életét éli a Nagy Alma, éjjel a drogok és az erőszak tartják markukban a helyi közösséget. Új kábítószer tűnt fel az utcán, amiről állítólag még az LSDmanták sem tudnak semmit. Suttogják, hogy a Mafia leszámolásra készül Washington Jonessal, a bronxi éjszakai élet urával. Fiatalok tűnnek el, majd kerülnek elő emlékezetkieséssel pár nappal később.
Az éjszaka azonban tovább pezseg az aszfaltozott utcákon, sőt, még intenzívebben, mint eddig. Az a hír járja, hogy a legendás Funky Billie Dee eladta diszkóját, a Velúr Palotát. A vevőről csak annyit tudni, hogy a titkozatos Diszkócsászár névre hallgat, és hogy a klub jelentős átalakítását tervezi.
Számos különlegesen dörzsölt karakter éli életét New Yorkban: tökös magánnyomozók, a vegyészetet mágiával ötvöző LSDmanták, a titokzatos kínai kung-fu mesterei, acélkemény vietnámi veteránok. Egy szép napon ezen alakok egy kis csoportja telefonhívást kap egy találkozóra…

Ami várható: a 70-es évek, a diszkó világa és a blaxploitation filmek pontatlan, tiszteletlen, komolytalan átültetése a Kard és Mágia szabályrendszerére és a kalandozófantasy filozófiájára. Tűzharc! Kung-fu! Drogok! Szörnyek! Mágia! Hatalmas kocsik! Kardok (talán)! Diszkó!!!

Világ: Hát, nem Fomalhaut, az biztos.

Időpont: 2018. 11. 24. / 14:30 - 19:00

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Mladonyiczki Balázs
  • Emília Stefanov
  • artegor
  • Tibor Csekő
  • Fehér László

Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük