A Dún-tenger fosztogatói

Mesélő: Glowface
Rendszer: Shadow of the Demon Lord – Godless: A World of Fire and Blood

A Föld végnapjai eljöttek. A globális felmelegedés lecsapott, a jégsapkák elolvadtak, a tengerek megemelkedtek, más vidékek szikkadt pusztasággá változtak. A megváltozott viszonyok megtizedelték a Föld élővilágát, csak vad mutációktól megkeményedett szörny-fajok maradt fenn. A Kataklizma után felfigyelt e jelentéktelen kis világra a Démon Nagyúr is, a Világok Pusztítója, az Éhség az Ürességben. Démoni hordái gyilkolnak és rombolnak, árnyéka nyomán őrület és természetfeletti káosz uralkodik el a világon.

Hogy mi történt az emberiséggel? A városok romokban állnak, a megmaradt emberek (és mutáns változataik) örök küzdelemben állnak az erőforrásokért: vízért, élelemért, üzemanyagért, alkatrészekért és biztonságért. Igazi civilizációnak nyoma sincs, csak itt-ott maradt meg emberek nagyobb csoportja. A többség viszont magányos vándor, motoros martalóc, tébolyodott kultista, primitív törzsi harcos, torz mutáns, vagy éppen pszichikus erőknek parancsoló felébredt.

Pilács menedékvárosa a lassan hömpölygő, mérgező, bűzős Dún-tenger közelében fekszik, meredek hegyek ölelésében. Néhány száz lakója évről évre elkeseredettebben próbálja megőrizni az emberiség örökségét. Új lakókat csak nagyritkán engednek letelepedni a szűkös erőforrású városba. Amikor azonban a Nagy Generátor kezd leállni, Pilács sorsa megpecsételődhet. A letelepedési engedélyért cserébe néhány mindenre elszánt, sokat látott kalandornak kell szembe néznie minden veszéllyel, hogy a Dún-tenger szigetei között, a vízben úszó romváros, Pestish mélyéről megszerezzék a szükséges alkatrészeket. De milyen gyilkos veszély leselkedik rájuk a roncsok közt?

Karakterek: Helyben választható kész karakterek, 3. szint

Időpont: 2017. 04. 22. / 09:00 - 13:30

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Fehér László
  • Boldog-Bernád István
  • Stári Eszter
  • Jámbor Máté
  • Attila Csaba Dezső

Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük