A Halál Utolsó, X. Vörös Titka

Mesélő: Urban (Deodatus)
Rendszer:
Story Game Mixtape vol. 2.

“Fantáziaharcos! Fantomszerű társaiddal eddig kilencszer szálltatok alá az onirikus mezőkre, hogy megtörjétek a titkok titkának pecsétjeit és fellebbentsétek a Feledés Fátylát. Itt az idő, hogy újra leereszkedj a Lázálmok Lajtorjáján és leleplezd a végső igazságot: a Halál utolsó, X. vörös titkát!”

Ha létezik olyan, hogy gótikus punk, akkor ez a játék hangulatában “halálbarokk” kíván lenni – valahol a Bloodbourne és a Blasphemous c. számítógépes játékok határmezsgyéjén. A történetvezetés ugyanakkor inkább a Kult RPG vagy az Eredet (Inception) c. film rétegzettségéből merít.

Szabályrendszer tekintetében a játék első, lassabb felében a Swords Without Master szabályait fogjuk használni, az intenzív zárószakaszban pedig a Run For Your Life (a híres PSI*RUN általánosított verziója) diktálja majd az iramot. Mint minden Story Game esetén, a résztvevőknek itt is nagy beleszólásuk lesz a történetbe.

Figyelem! “Transzcendens” szerepjáték lévén a játékban önmagad alteregóját fogod alakítani. Akinek ez kényelmetlen, válasszon inkább másik játékot!

Időpont: 2020. 02. 29. / 14:30 - 19:00

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Premier
  • csaszarattilla
  • Sándor Czitler
  • dinnyesg
  • Krys

Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük