A Hatalmas tenger kalózai

Mesélő: Gothpunk
Rendszer: Kard és Mágia

“Ne hagyd, hogy becsapjanak, barátom. Hawa lakosai között sok a becsületes, keményen dolgozó, aki nem foglalkozik semmiféle kalózkodással. Becsületes kereskedők, akik az életüket kockáztatják, hogy különleges árucikkekkel lássák el Zakharát. Hawa lakói egyszerűen csak olyan életet keresnek maguknak, amiben nem kell a Nagy Kalifa rabszolga-katonáinak vas szigorát vagy egyetlen uralkodó kénye-kedvének való kiszolgáltatottságát nyögniük. Legalább Hawában a tanács gondol az egyszerű emberrel és azzal, hogyan is kellene annak élnie. És miért kellene ezeknek az embereknek, hogy más élet után vágyakozzanak, ha így is megtartják a Törvényhozó tanításait, tisztelve a Megvilágosodott isteneket?

Természetesen másféle népek is élnek itt, akik még büszkék is romlott életükre. Biztosan ezek azok, kik miatt szót kívánsz váltani velem. Elmesélem hát neked, de ez hosszú időbe telik majd és kacskaringós történet lesz, hisz meg kell ismerned a Szabadpart városait, a Hatalmas tengeren zajló, messzi, idegen földekkel való kereskedelem mibenlétét, melyről az egyszerű zakharai mit sem tud. Legyen hát, elmondom, hiszen nem én, hanem a Sors és az istenek ítélkeznek az emberek felett… igen, feletted is. 

 – Grima al-Auni min Kor”

Kard és Mágia rendszerben, kiegészítő szabályokkal megalkotott kalózos mikrokampány 4 órában, előre elkészített karakterekkel. 

Időpont: 2018. 11. 24. / 09:00 - 13:30

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Szabó András
  • Dor
  • Csomós Gábor

Jelentkezés

Foglalás zárva erre az eseményre.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük