A sírok mélye

Mesélő: Halathin
Rendszer: Gyűrűk ura szerepjáték, Decipher kiadás (magyarul megjelent)

Üdvözöllek, Nemes Idegen, ki e sorokat olvasod! A nevem Cálënólë. Bár korom meglehetősen fiatal, legalábbis népem szemében, hisz akkor születtem, mikor Osthomer király elkezdte újjáépíteni Minas Anort. Nem lehetett több mint két évezrede és bő hét évszázada. Amolyan tudósféle vagyok, ki a múltat feljegyzi az utókornak.

Mikorron ezt papírra vetem Negyedkor 120. évében járunk. A legutóbbi idők egyik legnagyobb és legfájdalmasabb eseménye volt, hogy a jó Elassar király itt hagyott bennünket. 210 évet élt, míg az országát bőségben és jólétben hagyva hátra.

Ám, nem a közelmúlt eseményeiről akarok, most szólni, hanem egy történetről, amely az Öt sereg csatája és a Gyűrű-háború kirobbanása között zajlott a Hk. 2951. évében. Bár Szmóg a sárkány pusztulása és Szauron mordori színre lépése elhomályosítja ezen eseményt, de legalább ennyire fontos Középfölde jövőjének szempontjából, mint a fentebb említett történések.

Brí falucska egy álmos, poros tanyaközpont, ami a pipafű termesztésből, meg az áthaladó utazók, karavánok felszereléséből, való ellátásából éldegél a Keleti-út és a Füves-út találkozásánál. A legfontosabb középülete a Papsajt Barnabás által által vezetett Pajkos Póni, ahol minden utazó meg tud szállni, és ha lehet a pletykáknak hinni, sok kaland indul innen.

A karakterek éppen itt tartózkodnak.

Ami várható: Középföldei kaland egy kicsit más szemszögből, némi dungeon crawllal.

Karakterek: A helyszínen választható előregenerált karakter vagy otthoni, amit levélben előzetes egyeztetés alapján készült.

Időpont: 2018. 11. 24. / 09:00 - 13:30

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • doki90
  • Sára Vogronics
  • István Parsche

Jelentkezés

Foglalás zárva erre az eseményre.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük