Esküvő a végeken

Mesélő: Zagor
Rendszer: D&D 4e
Világ: 16.századi Magyar Királyság

Hosszú idő tán úgy tűnik, végre béke lesz a végeken. A télen kötött fegyvernyugvást eddig még nem törte meg a török. Nádasdy András, Fonód várának kapitánya, ezért úgy érzi, végre itt az idő férjhez adni egy szem lányát, Borbálát. El is végezte az előkészületeket az útra, hogy elvigyék az ifjú hölgyet Nádfalvára, vőlegénye, Babocsai István birtokára. Ám időközben Arszlán bég vitézi viadalra hívta ki Nádasdy kapitányt. Régi ellenségeskedés dúl a két tiszt között, itt az ideje lezárni a kettejük ügyét. Bár a párbaj tilos, igazi vitéz nem utasíthatja vissza a kihívást. Így hát a kapitány legmegbízhatóbb embereit hívta össze, hogy kísérjék el a lányát az esküvőre. Vajon sikerül hőseinknek eljutni a lakodalomra? Vajon a kutya pogány török megtartja a békét?

Ami várható: könnyed kalandozás a török-kori Balaton partján. Nem a történelemhűség, inkább a kalandregények hangulatának visszaadása a cél. A rendszer ne riasszon el senkit, igazi
hamisítatlan végvári hangulat várható, lesvetésekkel, sok virtuskodással. Az Egri csillagok és a Koppányi aga testamentuma kalandossága keveredik, a Szigeti veszedelem epikusságával.

Időpont: 2017. 04. 22. / 14:30 - 19:00

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Puskás Tibor
  • Gulyás Attila
  • Jámbor Máté
  • Kristóf András
  • Rémi Attila

Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük