Fekete tajtékok

Mesélő: lenienn
Rendszer: D6 adventure

Budapest, 1901, a világ egyik leggyorsabban növekvő városa, nagyon vegyes összetételű, hirtelen megnőtt lakosság, már jár a földalatti és elég menő a villamoshálózat, túl vagyunk az igen sikeres világkiállításon és épp elkészült a nagykörút. A boldog békeidők.

I. Ferenc József uralkodása alatt éldegélünk, a szabadelvű párt nyerte a választásokat (kétharmaddal :), Széll Kálmán a miniszterelnök.

A vidáman nyüzsgő felszín alatt azonban sötét árnyékok mozgolódnak. A földalatti hosszabbításán dolgozó munkásokat rejtélyes betegség gyötri, a világkiállítás ipari újdonságait bemutató épületek körül nyugtalanító és megmagyarázhatatlan események történnek, a dunai hajósok mindenféle furcsa fogásokról számolnak be, ismeretlenek sorozatosan törnek fel templomokat, de semmit sem visznek magukkal. Amikor egy gazdag műkereskedő teljes családjának nyoma vész egy hajókirándulás alkalmával (hajóstul) a család ügyvédje végső elkeseredésében egy szerteágazó tudással és tapasztalattal rendelkező csapatot állít össze az ügy felderítésére.

Időpont: 2017. 04. 22. / 14:30 - 19:00

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Koroknay Márton László
  • Mladonyiczki Balázs
  • Ormanecz János
  • Ormanecz Adrienn
  • Csekő Tibor

Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük