Ghule

Mesélő: Doc
Rendszer: D&D 5e

Az Ahrimas, a hármak szövetsége felbomlott. Mesterkedésük, hogy kiszabadítsák Glitch-et a hibák istenségét elbukott, köszönhetően néhány merész kalandozónak, akiket eleinte az orruknál fogva vezettek, de később leleplezték az ármánykodást, és sikeresen felléptek a démoni hatalmak ellen. Elsőnek Guam bukott el, a hatalmas halál slaadi. Őt követte egy nalfeshnee, kinek nevét azóta sem tudják, és aki börtönéből szabadulva bosszút esküdött terveik romba döntői ellen, de nem járt sikerrel mert ő is elhullott. Már csak egyvalaki van aki részt vett az ármánykodásban, mégis sértetlenül megúszta a történeteke. Ghule, a halálkirálynő. Ő sokkal több egy egyszerű lich-nél. Komoly területeket és hatalmat szerzett az elmúlt évezredekben, és az ellene elkövetett merényletek mind kudarcot vallottak. De talán túl messzire ment, és magára haragított egy entitást, aki még nála is nagyobb hatalommal bír…

Ami várható: Lélegzetállító utazás síkok között, egy titkos megbízatás végrehajtásán ügyködve. Érdekes találkozások, és veszélyes harcok.

Karakterek: Természetesen a merész kalandozók lesznek a karakterek, akik éppen Lady F. báljára tartanak megpihenvén a hosszú és kimerítő események után. 7. szintű kész karakterekből lehet választani, vagy tetszőlegesen készíthető otthon is. 

Időpont: 2017. 04. 22. / 09:00 - 19:00

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Szeifert Dániel
  • Farsang Péter
  • Kollár Emese
  • Erdélyi Zsóka
  • Derzsi Norbert

Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük