Glaedmoor zsiványai

Mesélő: Glowface
Rendszer:D&D 5e

A Régi Országút nem véletlenül volt mindig is rosszhírű, az átkelés Glaedmoor völgyén pedig annak is a legkockázatosabb szakasza. Az égbe nyúló hegyek között gyilkos fenevadak tanyáznak, és éppoly veszedelmes, gyanús emberek utaznak csak erre.

Nagyon is ideillő kalandorok szedett-vedett kompániája érkezik most az Ékes Sörpalotába, a völgy egyetlen útszéli fogadójába és menedékházába. Xanthor Gordot keresik, a hírhedt csempészt és orgazdát. Gordnak azonban néhány napja nyoma veszett. A társaságnak nincs más lehetősége, ha valaha is meg akarják kapni a zsák ezüstöt, amit Gord legutóbbi szerzeményéért ígértek nekik: az útról letérve át kell kutatniuk a Völgyet.

Ebben a játékban igazi, régivágású kalandorok lehettek: kincskeresők, zsiványok, túlélők. Kalandorok, akik óvakodnak a feketemágia veszedelmes megnyilvánulásaitól. Kalandorok, akik maréknyi ezüstért, múló hírnévért vagy egy kupa borért és egy olcsó asszony öleléséért kockáztatják az életüket. Egy kegyetlen és igazságtalan világ kalandorai, akiket nem az erkölcs vagy nagy eszmék mozgatnak, akiknek a túlélés a legfontosabb.

A játék Conan és Lankhmar történetei ihlette világba, a kard és boszorkányság világába kalauzolja játékosait. Glaedmoor völgye csak rátok vár…

Karakterek: 4. szintű karakterek, DM választékából helyben választható vagy előre egyeztetett

A játék a korábbi KaTán már elmesélt játék konverziója D&D 5. kiadásra, minimális változtatással, kifejezetten új játékosoknak.

Időpont: 2020. 02. 29. / 09:00 - 13:30

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Strato
  • Massár Mátyás
  • HavasiHanna
  • Havasi Gábor
  • Erdélyi Zsóka

Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük