Glaedmoor zsiványai

Mesélő: Glowface
Rendszer: Vörös ködök RPG

A Régi Országút nem véletlenül volt mindig is rosszhírű, az átkelés Glaedmoor völgyén pedig annak is a legkockázatosabb szakasza. Az égbe nyúló hegyek között gyilkos fenevadak tanyáznak, és éppoly veszedelmes, gyanús emberek utaznak csak erre.

Nagyon is ideillő kalandorok szedett-vedett kompániája érkezik most az Ékes Sörpalotába, a völgy egyetlen útszéli fogadójába és menedékházába. Xanthor Gordot keresik, a hírhedt csempészt és orgazdát. Gordnak azonban néhány napja nyoma veszett. A társaságnak nincs más lehetősége, ha valaha is meg akarják kapni a zsák ezüstöt, amit Gord legutóbbi szerzeményéért ígértek nekik: az útról letérve át kell kutatniuk a Völgyet.

Ebben a játékban igazi, régivágású kalandorok lehettek: kincskeresők, zsiványok, túlélők. Kalandorok, akik óvakodnak a mágia veszedelmes megnyilvánulásaitól. Kalandorok, akik maréknyi ezüstért, múló hírnévért vagy egy kupa borért és egy olcsó asszony öleléséért kockáztatják az életüket. Egy kegyetlen és igazságtalan világ kalandorai, akiket nem az erkölcs vagy nagy eszmék mozgatnak, akiknek a túlélés a legfontosabb.

A Vörös ködök szabálykönnyű, pörgős szerepjáték, mely Conan és Lankhmar történetei ihlette világba, a kard és boszorkányság világába kalauzolja játékosait. A Freemform Universal rendszerén alapuló játék immár magyarul is elérhető, hála a Kalandhorizont Könyveknek! Próbáljuk hát ki együtt. Glaedmoor völgye csak rátok vár…

Karakterek: helyben, tíz perc alatt megalkotjátok őket

Időpont: 2019. 05. 25. / 14:30 - 19:00

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Zsolt Szabó
  • Németh Artúr
  • Keresztes-Nagy Antal Gergely
  • Balazs Bernath
  • Jámbor Máté

Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.

Vissza a jelentkezéshez

One thought on “Glaedmoor zsiványai

  1. glowface says:

    Hú, szépen összejöttünk! Üdv a fedélzeten, srácok.
    Drukkoljatok, szombaton teszelem élesben a kalandot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük