Mécsbogarak ideje

Mesélő: Garaboncias
Rendszer: Kard és Másodteremtés
Világ: Középfölde (a harmadkor 2958. esztendeje, Nyárközép napja)

Ha a Nyár gyümölcsöt érlel,
s színezi a sok bogyót;
Ha kalászok aranylanak,
s táncolnak a víg aratók;
Ha méz csurran, alma pirosul,
s Nyugat kedves szele költ –
Én heverek majd csak a honi Nap alatt,
mert itt legszebb ez a Föld!

Nyárközép napja mindig különleges alkalom Középfölde szabad népeinél. Sokféleképpen ünneplik meg, mert mindenki számára más és más jelentést hordoz. Úgy is mondhatnánk, hogy ahány ház, annyi szokás. De egyvalami mindezek ellenére közös bennük: egy ősi hagyomány, amely szerint ezen az éjjelen a mécsbogarakak különös titkokat fedhetnek fel az arra méltóak előtt.

Messze földön híres rejtélyes birtokáról egy Laerdil nevű dorwinioni nemesúr. Állítólag vadakban gazdag erdejénél csak buja kertje, ősi kúriája, zord tengerpartja és különlegesen testes vörösbora legendásabb. Ezt azonban csak kevesen erősíthették meg első kézből, mivel a birtok egész évben el van zárva a külvilágtól. Nyárközép ünnepén azonban megnyitják a kapuit, s vendégül látnak ott néhány kivételesen szerencsés kiválasztottat.

Mikor befolyásos barátaitok elintézték, hogy Ti is meghívást kapjatok Laerdil birtokára, nem sokat teketóriáztatok. Rátok fér ez a különleges pihenés két kaland között. Vagy éppen a kalandvágy az, amely idecsábít titeket? Vajon e lehetőség a kikapcsolódás és ünneplés miatt tűnik hívogatóbbnak, vagy a különös rejtélyek és izgalmak okán? S mire csábít majd titeket a mécsbogarak éjjeli játéka?

Ami várható: Nyílt barangolás és felfedezés egy különleges dorwinioni birtok területén, szociális interakciókkal, titkokkal, misztériummal és kisebb-nagyobb küldetések lehetőségeivel.

Karakterek: Előre legyártott, 4. szintű példakarakterek közül lehet választani. Ha azonban valaki szeretne saját karaktert alkotni, azt előzetesen leegyeztetheti velem e-mailben, és megoldjuk! A játékos karakterek egy Szövetséget alkotnak, amelyhez mindenki a maga erősségét adja hozzá, és ez alapján osztják szét egymás között a Szövetség szerepköreit.

Időpont: 2020. 02. 29. / 14:30 - 19:00

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Fehér László
  • Kevevári István
  • Horváth Flóra
  • Süli Péter
  • Zagor87

Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük