Pudingok és pacák

Mesélő: Marvin
Rendszer: Kard és mágia

Fülszöveg: Túlnyomó Bahál királyról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy garasoskodna. Udvarmestere, az országjáró és ínyenc Sul Xolar sugallatára hol innen, hol onnan hozat valami furcsaságot, amit szerencsés talpnyalói meg is kóstolhatnak. Amikor hírét vette, hogy birodalma távoli sarkában, az összes isten háta mögötti Súlyosnyék falvában pudingsütő versenyt tartanak, kihirdette, hogy a bátor vállalkozó, aki elhozza neki a legjobbnak ítélt terméket, számíthat a hálájára és magas állásra a trónteremben, de legalábbis a konyhán.

Pudingot kóstolni a rangért cserébe nem tűnik nehéznek… bátor vállalkozók egy csapata el is indult, hogy a többi haszonleső előtt fusson be. Súlyosnyéken már pattognak a tűzhelyek és virulnak az almák. Mindenki a biztos receptet rejtegeti, vándor goblinok vigyorognak a piactéren, a Kopaszlyuk faluszéli barlangjából pedig sokat sejtetően száll fel a füst. Talán a pudingok sem azok, aminek látszanak.

Amit várni lehet: klasszikus fantasy lecsó rusztikus környezetben, az idill mögött hajmeresztő titkok, suttogások és sikolyok! Nyomozás és zavarba ejtő döntések, vérengzés nem feltétlenül, de pudingból biztosan fogyni fog. A karakterek standard 3. szintű kezdők a KéM alapján, bármilyen hozható, de előre kidolgozandók.      

Időpont: 2018. 02. 24. / 14:30 - 19:00

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Emília Stefanov
  • dildow
  • György Bucsek
  • Szűcs Zsolt

Jelentkezés

Foglalás zárva erre az eseményre.

Vissza a jelentkezéshez

5 thoughts on “Pudingok és pacák

  1. Marvin says:

    Szeretném jelezni, hogy a kaland címe Pudingok és pacák, nem pedig fordítva! Nagyon fontos, lehetne javítani?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük