Solares kisasszony különös kálváriája

Mesélő: Narmor
Rendszer:
Helvéczia

A Cordillera de la Costa, a katalán partvidéket övező hegyvonulat sokak lelkében félelmet ébreszt sötét sziluettjével. Hátborzongató történetek keringenek e vad vidék lakóiról: elvtelen banditákról, rémséges boszorkányokról, a gyermekeket felfaló, szörnyűséges el Cocoról és még számtalan más ördöngös bestiáról.

Ti mégis úgy döntöttetek, hogy nem törődve a kísérteties históriákkal, a hegyeken keresztül indultok a római romjairól híres Aqueronába. Gyorsabban el lehet így jutni el Pasóból a partvidékre, s ami lényegesebb, kevésbé vagytok szem előtt, mint a völgyeken keresztül vezető úton, ahol könnyen nyomotokra akadhatnak rosszakaróitok.

Az első napok nyugodtan telnek, az elvadult tájon haladva olykor utazókkal találkoztok, s kisebb településekre is betértek. Nem csak romok maradtak hát az elmúlt nagy háborúból, melyben a kasztíliaiak leverték a rövid életű, de annál szebb emlékű Katalán Köztársaságot. Már egészen kezdtek elfeledkezni e vidék rossz híréről, mikor egy szűk hegyi ösvényen haladva női sikolyokat hallotok a távolból: Señoriták veszélyben!

Ily derék emberek, mint ti, nem maradhatnak veszteg, ha nők kerülnek bajba. Így hát késlekedés nélkül rohantok a helyszínre…

Karakterek

Előre generált vagy egyeztetés alapján megalkotott karakterek. Katalóniában más népek vannak a középpontban, mint Helvécziában: katalánok, kasztíliaiak, andalúzok, baszkok, czigányok, hollandusok, occitánok, portugálok etc.

Időpont: 2020. 02. 29. / 14:30 - 19:00

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Ormanecz János
  • art0
  • Emília Stefanov
  • Tibor Csekő
  • Mladonyiczki Balázs

Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük