Tüzet tűzzel

Mesélő: Creep
Rendszer: Numenéra (első kiadás)

Alacron, a vörös sárkány a Fekete Gerinc nyugati csücskében ütötte fel tanyáját két hónappal ezelőtt. Az vén hüllő nem pazarolja a kérészéletű halandók drágán mért idejét, ugyanis ezen idő alatt dicstelenül felprédálta a szomszédos királyságok keleti területeit. Hamuvá égette Charmonde városát, a hegyvidéki erődöket, felgyújtotta Navarene és Thaemor legpompásabb erdeit és étvágya (hatalomvágya, kincsvágya, pusztításvágya) nem látszik csillapodni az idővel, sőt.

A karakterek a Steadfast királyságainak területén kalandorkodtak az elmúlt években, numenérákra vadásztak, bestiákkal csatáztak. Mindennapos életveszély, de semmi számukra igazán említésre méltó. Ez most megváltozik, hiszen Thaemor őrült királya, Első Holiva fejébe vette (vagy rejtélyes tanácsadója, a Kéz volt az ötletgazda?), hogy sárkányvadászatra indul kíséretével. Meg is hirdette tehát királyság-szerte, s néhányótoknak épp’ nem volt jobb dolga. A várható jutalom ugyanis bőséges (10.000 shin!), de eltörpül a dicsőség és hírnév mellett, amely a Sárkányölőt felruházza majd!

Ami várható: Első Holiva ugyan elmebeteg, de azt a tényt természetesen nem volt hülye a kalandozók orrára kötni, hogy a kompánia egyik tagja maga is egy sárkány s régi disputája van az öreg Alacron-nal. A pletyka mindenesetre szájról szájra kél, de hogy ki lehet az és milyen veszélyt hordoz magával, arról megoszlanak a vélemények. Hopp, lehet, hogy én is elkotyogtam magam…

Karakterek: 20 xp-s karakterek, ha február 18-ig beérkezik a karakter+koncepció, +10 xp. Organization membership 2 xp-be kerül. Random tárgyak stb. előzetes megbeszélés szerint vagy a helyszínen kidobva.

Időpont: 2018. 02. 24. / 14:30 - 19:00

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Mladonyiczki Balázs
  • Petyaman
  • Gajzágó Gergő
  • Gajzágó Éva
  • Headventurer

Jelentkezés

Az eseményre az összes jegy elkelt.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük