Vas és Varázs utolsó útja

Mesélő: Glowface
Rendszer: D&D 5th edition, erős kalandra tákolással

Corrag és Mathoon a világ legnagyobb kalandorai – az emberek Vas és Varázs néven is ismerik őket.  Corrag a leghatalmasabb kardforgató a világon, Mathoon pedig misztikus hatalmú bölcs. Kalandjaik megszámlálhatatlan legenda és történet forrásai. A Birodalom a legtávolabbi szegletében is közismert, miként gyűrték le a Vörös Hadúr hordáit, mi módon törték meg Dael Ambrath Halálúrának átkát, vagy éppen hogyan szerezték vissza a Féreg Kövét a Ködök Sírboltjából.

Az idő azonban eljár a legnagyobb hősök felett is. Megváltozott a világ is: a Birodalom törvényes rendje ma már kiterjed a legtávolabbi vidékekre is. Ma már nincsenek zabolátlan hősök, csak szigorú szabályokat követő bajnokok, a Tizenkét Kaszt képviselői. Nincsenek merész kalandok, csak nemes küldetések. Nincs zsákmány és tivornya, csak célkitűzések és elismerések.

Vas és Varázs megvénült, de soha nem adták fel elveiket. Most elszánták magukat egy utolsó, nagy vállalkozásra, mely érdemes lezárása lesz veszedelmekkel teli életüknek. Corrag és Mathoon ismét útra kelnek, hogy néhány ifjú követővel az oldalukon beteljesítsék sorsukat.

Csatlakozz Vas és Varázs utolsó útjához Te is! Légy részese a legendának! A kalandhoz nem kell más, mint fegyverek, kalandozó felszerelés, no meg nagy adag szerencse!

Karakterek: a játékosok előre generált, egyedi karakterek közül választhatnak majd – sőt, lehetőségük lesz két legendás hős szerepét is magukra ölteni!

Időpont: 2018. 11. 24. / 14:30 - 19:00

Helyszín: Zuglói Ifjúsági Centrum

Résztvevők:
  • Orastes
  • Dor

Jelentkezés

Foglalás zárva erre az eseményre.

Vissza a jelentkezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük