Ha mesélnél a hatodik KaTán…

Kedves visszatérő vagy leendő mesélőnk!

Következő, 2017. április 15 2017. április 22-ei találkozónk tematikus blokkjában a magyar történelemhez, irodalomhoz vagy (pop)kultúrához valamilyen szálakkal kapcsolódó meséket gyűjtünk. A kapcsolódás jellegét és mértékét rátok bízzuk. Van egy Árnyékmagyarországon játszódó Shadowrun meséd? Esetleg egy, a Budapest éjszakájában játszódó Vampire vagy Cyberpunk sztorid? Feldolgoztál egy magyar népmesét Helvécziában? Megihletett Jeffrey Stone/John Caldwell valamelyik világa? Úgy véled, a tiszazugi méregkeverők mögött a Nagy Öregek kultusza állhatott? A tatárok gonosz humanoid hordák voltak? A hidegháború alatt a szíriuszi ősmagyarság lezuhant ufóját rejtegették a Bakonyban? Vagy egyszerűen csak egy magyar szerepjátékrendszert használnál? Sci-fi, horror, fantasy, gonzó, bármi belefér.

Természetesen nem csak a tematikus blokkba keresünk meséket – szokásunkhoz híven igyekszünk egyéb, az aktuális tematikától elütő meséknek is teret biztosítani. Ha van egyéb, lehetőleg fél nap alatt lemesélhető kalandod, amivel szívesen emelnéd rendezvényünk színvonalát, jelentkezésed hálásan fogadjuk! 🙂

Hatodik találkozónkon, akár az előzőn, a mesélők és mesék összeválogatása jelentkezés alapján történik majd. Ha szívesen mesélnél a “Kalandorok Társasága VI: Magyar Virtus” címre hallgató rendezvényünkön, akkor kérünk a következő módon add le a jelentkezésed:

  • Teljes neved / Nickneved
  • Meséd címe / Mesédhez használt rendszer
  • Egésznapos vagy félnapos mesét szeretnél? Esetleg mind a két időintervallumon mesélhető?
  • A mese leírása: egy rövid, spoilermentes ismertető, kedvcsináló a játékhoz. (A Kalandorok Társasága weboldalán – https://kalandoroktarsasaga.hu – találhatsz korábbi példákat.)

A jelentkezéseket a kata@kalandoroktarsasaga.hu email-címre várjuk legkésőbb március 4 március 11-ig.

Tudnivalók:

  • A mesélők számára a részvétel a rendezvényen továbbra is ingyenes.
  • A mesék és mesélők összeválogatásánál a minél színesebb palettát (rendszerben, stílusban, műfajban, stb.), a játékok népszerűségét, a tematikához történő illeszkedést is számításba vesszük. Nagy számú jelentkezőnél előfordulhat, hogy a helyszín korlátai miatt nem tudunk minden mesét szerepeltetni (ezen) a rendezvényen .

Üdvözlettel, Kalandortársaid

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük