A Kalandorok Társasága Bemutatja: Hírhedt kalandorok Helvéczia tartományaiból

inn-interior-painting
A Kalandorok Társasága azzal a céllal alakult, hogy szerepjáték-rendezvényeket szervezzünk az érdeklődőknek. Nem versenyt, vagy egy játék köré épített találkozókat szervezünk, hanem az igények figyelembevételével tartalmas szórakozást igyekszünk biztosítani a résztvevőknek. Ezért a rendezvényeken több szerepjáték és világ bemutatása is előfordul. Rendszerek tekintetében főleg a D20 alapú játékok lesznek túlsúlyban, de minden találkozóra igyekszünk más jellegű, rendszerű játékot bemutatni, valamint minden rendezvényt egy témakör köré fogunk építeni.

A mostani találkozó témája a decemberben megjelent Helvéczia, a pikareszk szerepjáték. A rendezvényen kipróbálhatod ezt az egyedülálló játékot, méghozzá az írójának és tesztelőinek a bemutatásában. Mindemellett alkalmat biztosítunk másféle játékokban és kalandokban való részvételre is, így összesen 11 különböző mese közül válogathatsz a rendezvényen.

Mindezeken túl egyéb meglepetéseket is tartogatunk és a hosszú, kalandos napot egy közös kötetlen beszélgetéssel zárjuk, ahol megoszthatják egymással a hihetetlen históriáikat a kalandorok.

Időpont:
2014. Március 29.

Helyszín:
Asylum Társasjáték és Szerepjáték Klub (1027 Budapest, Erőd utca 17-19.)

Részvételi díj:
1300 Ft/Fő

Várható program kiosztás
9:00-9:45 Nyitás és gyülekező
10:00-14:30 Délelőtti mesék
14:30-15:30 Ebédszünet
15:30-20:00 Délutáni mesék
20:00-  Kötetlen társalgás és egyéb meglepetések

Kövesd figyelemmel a Kalandorok Társaságát, hogy semmiről ne maradj le! Hamarosan újra jelentkezünk a részletes programmal és egyben megindulnak a jelentkezések!

Reméljük találkozunk!
A Kalandorok Társasága

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük