A Rettenet Hegye

Mesélő: DocA Rettenet Hegye
Rendszer: Kard és Mágia házi szabályokkal
Világ: A Kaland Játék Kockázat könyvekből jól ismert Titán

Guido Erődje az utolsó állomás a végtelen Nagy Síkságot átszelni készülő kereskedő karavánok és utazók számára. Az utolsó menedék a keleti lakott vidékek és a több száz kilométernyi vadon között. Az erődtől nem messze magasodik a Rettenet Hegye, amiről rengeteg hátborzongató legendát lehet hallani. Állítólag szörnyek lakják, és csupán a sebes folyású Shrill folyó akadályozza meg a vadakat, hogy lerohanják az erődöt és a környező településeket. A hegy azonban mindig vonzotta a kalandorokat és szerencsevadászokat, ugyanis a veszély mellett rengeteg kincsről is szólnak azok a bizonyos legendák. Ám a hegy kincseire pályázó kalandozók nagy része soha nem kerül elő…

A csapatot is a mesés kincsek híre hozta a környékre. Annyi előnyük van a többi kincsvadászhoz képest, hogy tudomást szereztek a Tűz rubintról, ami állítólag a hegyen lévő kolostorban található, és egymaga kitesz egy kisebb vagyont. Jelenleg az erődben készülnek fel első expedíciójukra a Rettenet Hegyére.

A történet az 1983-as kiadású Horror on the Hill modul feldolgozása.

Karakterek:
Előre generáltak, egyeztetéssel saját karakter is készíthető. Karakterhalál esetén /korlátozott számban/ húzással választott kalandozó csatlakozik a csapathoz.

Játékosok:
1. Orastes
2. Sly
3. Galu22
4. Nocturna
5. Vöröss Bendegúz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük