Skogenby rettenetes kriptája

Mesélő: Ynas MidgardThe-Dread-Crypt-of-Skogenby
Rendszer: Torchbearer, a Mouse Guard és a Burning Wheel szellemi örököse. Kockatartalék-alapú, absztrakt motor hajtotta dungeon crawl murderhobo karakterekkel. LINK
Világ: Átlagos európai fantasy

Néhány nappal ezelőtt egy csapat fiatal egy ősi, rúnákkal borított dolmenre bukkant, és az azon keresztül a föld mélyébe vezető szűk járatra. A legbátrabb közülük, Jora, egyedül lemerészkedett, majd rövid időn belül izgatottan bukkant elő és egy kincsekben gazdag kriptáról számolt be; bizonyítékként egy kövér ezüstgyűrűt hajított oda társainak. Jorát azonban valami egy vérfagyasztó sikoly kíséretében visszarántotta a mélybe.

A fiatalok futottak, ahogy csak bírtak, ám a rémület követte őket: azóta minden éjjel a falvat kísérti. Az emberek elkeseredettségén talán csak Ti segíthettek, ha szembenéztek a kriptában lakó félelemmel. Vagy talán csak a kincsek csábításának engedve ereszkedtek le. Bárhogyan is, Skogenby rettenetes kriptája Rátok vár.

Karakterek:
Hat előregenerált karakterből lehet választani (harcos, varázsló, pap, félszerzet, törpe, elf); játék közben pótlásukra sajnos nincs lehetőség.

Játékosok:
1. Ravenheart
2. Guidenstern
3. Kibic
4. Glowface
5. Kysmacsek

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük