A Herceg harmadik menyasszonya

HófehérMesélő: Chomy
Rendszer: D&D 5. kiadás
Világ: “mesés” fantasy

Hubert Charming herceg, Westlake bárója közismerten hideg ember, de őszinte megszállottja a szépségnek, mint arról a feleségei is tanúbizonyságot tettek. Első nejét, Ellát, egy faszénégető hamutól koszos kunyhójából vette maga mellé. Bár az ifjú arát féltékeny nővérei kútba vetették, csodával határos módon mégis életben maradt. Házassága örömteli volt, de egyben tragikusan rövid is – elvitte ugyanis egy váratlan, gyors lefolyású kórság.

Hubert hamarosan újra nősült. Második nejét mély kómában találta, egy törpék által őrzött üvegkoporsóban. A herceg áhítatos csókjától azonban tüstént magához tért, akár a mesében… és ettől fogva boldogan éltek, míg a hófehér bőrű szépség meg nem halt egy hirtelen jött kórságban.

Charming herceg azonban nem a hosszú gyászidőszakairól ismert. Bizony, már rá is bukkant legújabb jövendőbelijére… A legenda szerint a Grimmswood mélyén ősi, elátkozott várkastély áll, melyben egy tündér-átoktól senyvedő, meseszép királylány várja, hogy valaki megtörje évszázados álmát.

Hubert Charming herceg a bátor “önként jelentkezőket” is megtalálta egy kis csapat elítélt személyében, akik örömest elhozzák szíve választottját a szabadságukért cserébe… vagy meghalnak egytől egyig.

Ami várható: exploráció, loot és terror, egy 3rd party DCC modulról átültetve a D&D legújabb kiadására.

Karakterek:
3. szintű előgenerált karakterek; előzetes egyeztetés alapján saját karakter is hozható

Játékosok:
1. Szabad
2. Premier
3. Császár Attila
4. Szabad
5. Moonwish

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük