A királykisasszony bajnokai

A királykisasszony bajnokaiMesélő: Glowface
Rendszer: D&D 5

“Mindenféle Kalandozóknak, Zsoldosoknak, Bajnokoknak és Hősöknek!

Mi, Jóságos Henrik, az Istenek kegyelméből Mirabalia uralkodója, ezúton közhírré tétetjük, hogy legkisebb és legkedvesebb leányunk, a szeretett Edel, álnok gonosztevők prédájává vált. Leányunkat tőlünk elragadták, s most ő halálos veszedelemben forog.

Ennél fogva nagy bánatunkban és felháborodásunkban ezennel eképen rendelkezünk: a ki leányunkat Hübschwald sötét és magicus erdejéből hozzánk épségben visszajuttatja, elnyeri örök hálánkat, s hozzá királyi jutalomban részesül!

Kelt uralkodásunk 17. esztendejében, Obadmont havának 28. napján”

Vészes veszedelmek – bajba esett hölgyek – rejtélyes erdőség – szörnyűségek és rémségek

Kaland D&D 5. kiadás szabályai szerint, 5. szintű kalandozók számára, fél napban.

Karakterek:
Egyeztetés szerint vagy saját gyártmányú, vagy előkészített kalandozó választható. Szórakozás garantált.

Játékosok:
1. Domi
2. Arcanist
3. Godpower
4. Kibic
5. Orastes

 

4 thoughts on “A királykisasszony bajnokai

 1. Glowface says:

  Hű, ez a csapat hamar betelt! Király.
  Ki szeretne előre saját karaktert csinálni?
  Kinek készítsem elő inkább én?

  • Domi says:

   Hello a karakteralkotas a PHB-ban leirtak szerint zajlik teljes egeszeben? Mert ha igen akkor nemsokara le is gyartom a sajatom 🙂 (Domi voltam)

 2. Glowface says:

  Rendben, előkészített karaktereket előkészítem majd jövő hét elején.
  Aki saját magának alkotna karaktert: tulajdonságokat pontelosztással, vagy ha nagyon szeretnétek a véletlennek is szerepet adni, akkor a https://www.rpglibrary.org/software/securedice/ kockaserveren lehet egy standard sorozatot ledobálni (4x d6, drop lowest, repeat 6 times). Kérlek, ha dobáltok, a kocakaserveren írjátok be az én emailcímemet is: balazs pont b pont foldes kukac gmail pont com. (pontok és kukacok értelemszerűen behelyettesítendőek).

  Felszerelés:
  kaszt- és háttérstandard felszerelés, plusz fejenként 300 arany elkölthető. Csak PHB-s felszerelés vásárolható. Kezdőfelszerelést az árkülönbözet megfizetésével lehet drágább felszerelésre cserélni: pl. jobb vértet vásárolni.

  Varázshasználók: ne felejtsétek el a gp-ben kifejezett értékkel rendelkező komponenseket (elhaszbálódót vagy nem-elhasználódót egyaránt) megvásárolni.

  Választós/tanulós varázslisták:
  Tessék felvenni értelemszerű darabszámú kezdővarázslatot. Ügyeljünk arra, melyik szinten milyen szintű varázslatot tudtunk választani, esetleg a szintlépéskori varázslatlecserélés lehetőségét felhasználva. (Így pl. sorcerernek lehet 2x legfeljebb 3. szintű varázslata, és 4x legfeljebb 2. szintű varázslata. Míg pl. rangernek lehet 2x legfeljebb 2. szintű varázslata, és 2x 1. szintű varázslata).

  Varázslók megkapják a kezdő varázslatszámot a könyvükbe és a szintlépésenként két varázslatot (felhasználható szintűeket) ingyen, azaz 8×1. szintű, 4×2. szintű, 2×3. szintű varázslatot. Ezen kívül kalandozás közben annyi és olyan varázslatot találtatok, amennyit csak szeretnétek; de ezekért a varázskönyve másolás árát (50 gp x varázslat szintje, fele ennyi a specializált iskolátok varázslataiért) nektek kell fizetni.

  Ha saját karaktert készítetek, légyszíves küldjétek el a fenti emailcímemre!

  kösz,
  glow

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük