Leszámolás Ragályvárosban

AskellonMesélő: Madovick
Rendszer: Dark Heresy 2nd ed.
Világ: Askellon szektor

A Juno központi világának kies pusztaságán fekvő Ragályváros vidékies nyugalmát minden évben alaposan felforgatja a nap, amikor az adószedő vonat megérkezik a településre, hogy a helyiek megtermelt javait a bolyba szállítsa. A vonattal rendszeresen kereskedők és más csepűrágók hada érkezik, a ragályvárosiak pedig ilyenkor boldogan otthagyják a munkát egy napra, hogy az adó megfizetése után válogassanak a külvilági portékák között és alaposan kirúgjanak a hámból.
A nagy felfordulásban szinte mindenki megfeledkezik arról az egyébként ritkán látott munitoriumi konvojról, amely néhány napja ütött tanyát a város szélén. A katonák eddig minden kíváncsiskodót elhajtottak, látszólag egyre idegesebben várnak valamire. Lehetséges, hogy a vonat érkezésével az ő jövetelük céljára is hamarosan fény derül…

Karakterek:
Második kiadású Dark Heresy bevezető kalandra várok 3-5 játékost, mesélő által kidolgozott, beugró szintű karakterekkel. A félnapos játék egy akció dús történet keretében nyújt betekintést az új kiadásban bemutatott, elátkozott Askellon szektor lakóinak kevésbé átlagos hétköznapjaiba.

Játékosok:
1. Ynas Midgard
2. Szamber
3. Szabad
4. Bende
5. Ödi

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük