Utolsó esély

Utolsó esélyMesélő: Doc
Rendszer: D&D 5. kiadás
Világ: Ismeretlen

Az ostromnak hamarosan vége. És akkor mind meghaltok. Az északi hordák lepaktáltak valami istentelen hatalommal és démoni képességekkel felruházva már a birodalom fővárosát, sőt a királyi palotát ostromolják. Ha a főváros elesik nem marad már szervezett katonai erő ami megvédené az ország több millió lakóját. Ti is a védők között harcoltok ki becsületért, ki zsoldért és van aki csak azért hogy mentse a bőrét.

A királyi magiszterátus önkénteseket toboroz egy végső elkeseredett próbálkozáshoz, hogy mentse a helyzetet. Titkos fóliánsok és elfeledett varázsigék használatával a nyomára bukkantak egy hatalmas varázstárgynak ami mentheti a királyságot szorult helyzetéből. A probléma csak az, hogy ez a tárgy egy másik világon található és a helyét is csak megközelítőleg sikerült felderíteni. A ti feladatotok lesz felkutatni és megszerezni ezt a tárgyat az ismeretlen világról. Nincs veszteni valótok. Ha itt maradtok a biztos halál vár rátok, így legalább esélyetek van a saját sorsotokat a kezetekbe venni.

Mondjuk kicsit aggasztó a tény, hogy pár nappal ezelőtt a király legjobb emberei már útra keltek de azóta semmi hír róluk…

Izgalmas, eseménydús kaland idegen csillagok alatt, különleges találkozásokkal és meglepő fordulatokkal.

Karakterek:
5. szintű karakterek közül lehet választani.

Játékosok:
1. Alister
2. Tyr
3. Zagor
4. Mferenc
5. Uwallah

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük