Vércseppek a sikátorban

Vércseppek a sikátorbanMesélő: Moonwish
Rendszer: Vampire the Masquarade (‘98 Revised)
Világ: Vampire, Budapest, 2010, ősz.

Modern korban élünk. A mobiltelefonok, a szociális oldalak és az internet világában. Ma már nem lehet óvatlanul vadászni, nem lehet hónapokig furcsán viselkedni, a legapróbb gyanú is hatalmas közönségre talál. A Vértestvéreknek nehéz korban élünk. Az öregek többsége elhagyta a nagyobb városokat, vidéken próbálnak menedékre lelni. A kevés hátramadt pedig alkalmazkodik. A fiatalok még lépést tudnak tartani az új szokásokkal, de nekik se könnyű.

Budapest Európa legbulisabb városa. Éjszaka az utcák tele vannak, az élet pörög, mindenki a saját vágyait kergeti. A városban mindig is ritkán éltek Vértestvérek, de az utóbbi pár évtizedben még kevesebben maradtak. Néhány fiatal és az őket kordában tartó Herceg, valamit parányi udvara. Sokan azt rebesgetik, hogy valami baljós közeleg, hogy az Öregek elmenekültek. Az emberek agresszívebbek lettek, egyre több a bűnözés és sokakban felmerül a kérdés, hogy ez egy profetikus együttállás előjele-e és hogy ez az együttállás mit is hoz majd magával.

Erre a kérdésre kaphat majd választ az a maroknyi fiatal Vértestvér, akikhez váratlan látogatók érkeznek…

Karakterek:
Előre generált ~20 xp-s karakterekből lehet majd válogatni. Ha igény van rá akkor saját csapat is alkotható előzetes megbeszélés alapján. Ez esetben mindenképpen Kamarilla hagyományait tisztelő és egymást legalább névről ismerő karakterek.

Játékosok:
1. Doc
2. Szamber
3. epi
4. Szabad

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük