Vérvörös hold, éjfekete vizek

vervorosholdejfeketevizekMesélő: Alister
Rendszer: Kard és Mágia
Világ: Lemúria

Nem emlékszel rá, hogy ki vagy. Mikor kinyitod a szemed, egy különös helyen találod magad, bizarr tárgyak között és idegen csillagok alatt, egy tébolyult, (rém) álomszerű városban. Az égről vérvörös hold süt rád, és éjfeketék a vizek. A girbegurba utcákon beszélő macskák és őrült kultisták portyáznak, és a távolból szaggatott fuvolaszót sodor a szél.

Vannak társaid is, akik szintén nem emlékeznek semmire – legalábbis ők ezt állítják. Hol vagytok, és miért kerültetek ide? Miért pont te, és miért pont ők? Miféle átok sújt titeket? És mire figyelmeztetnek a baljós ómenek és a fel-feltörő emlékek? Megbízhatsz azokban, akik veled vannak?

És miféle borzalom feltartóztathatatlan közeledtét jelzi a nagy, fekete ingaóra és a város elátkozott harangja? Ki vagy mi lakozik a tóparton álló színarany palotában, és mi történik, ha eljön a tizenharmadik óra?

Ami várható
Szürreális és fantasztikus rettenet, (rém) álomszerű helyszíneken és szereplőkkel, paranoid felhangokkal és ’craftiánus utalásokkal. Archetipikus karakterek, akik egyre újabb árnyalatokkal gazdagodnak. Téboly, titkok, természetfölötti átkok, és más mókás dolgok.

Karakterek:
Előre generált karakterekből lehet választani, rövid szöveges leírás alapján.

Játékosok:
1. Szabad
2. Ermyan
3. Szabad
4. Hoild
5. Sly

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük