A Kísérlet

Mesélő: Kysmacsek
Rendszer: AD&D

Létezik egy faj, annyira fejlettek, hogy számunkra istenek is lehetnének.

Magukon belül két részre bomlottak, azokra , akik az új irányt, a technológiát választották, és azokra, akik a mágia nemes művészeténél maradtak. Az egyik közöttük elhatárolódott a vitától, és fejébe vette, hogy egy kísérlettel megmutatja, hogy melyik a jobb irány, hogy népe újra egyesülhessen. Az idő múlásával a viták egyre hevesebbek lettek, harcok törtek ki, majd a harcok háborúba torkollottak. Mára már nem maradt egy sem közülük, viszont a kísérlet, amit Keshtot, a Kívülálló elkezdett, még mindig folyik. A mesterséges intelligencia rendszer észre sem vette mestereinek eltűnését, és mindent folytat az eredeti terv szerint.

482245. bejegyzés:

A kívánt paramétereket elérte a bolygó és lakossága, összességében kevés komplikációval. Az eltérés mértéke még a megadott határokon belül van. Megkezdődhet a kiértékelés…

482318. bejegyzés:

A kiértékelés 54. fázisa… Külső beavatkozás engedélyezve. A 12., 25., 68.  protokoll értelmében csak az érintett személyek vehetik észre a változást.

Üzenet küldése:

  • Üdvözöllek téged! Az istened kiválasztott  egy nemes feladatra. Versenyezni fogsz. Megkapod a képességet, hogy átkelj a nagy falakon, a célod eljutni az Istenek Tornyáig.

AD&D rendszerben, kalandos utazás egy fantasy világból a mai korunkon keresztül a jövő fantáziavilágáig.

Játékosok:
1. Ödi
2. Doc
3. Chomy
4. Szabad
5. Szabad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük