A Meshatti család

Mesélő: lenienn
Rendszer: 3:16 picit módosítva
Világ: saját, jövőbeli föld és környéke

Egy aszteoridából kivájt, -mára leselejtezett- ősrégi biorezervátumban rendezte be fogadóját és rendszer-szerte jegyzett méretű kacat és műtárgy-gyűjteményét a Meshatti család. A 4000 km hosszú, nagyjából rozmár alakú, vas-nikkel-víz és kőtömeg félévente kerüli meg a napot, és pontosan beállított mesterséges pályája a naprendszer összes fontosabb űrszemét-telepét érinti.
Ideális megálló két zűrösebb ügy között egy kis lazításra, elmélkedésre, és a maláj konyha megismerésére.
Nézzük, milyen a nemzetközi helyzet az úr 2547. évében, a naprendszerben.

A környezet:
sokminden van, de nincs hipersebesség, a jó öreg fénysebesség még mindig a leggyorsabb dolog, ezért a rendszeren belül sokezer -pontos pályára állított- aszterodia kering, némelyik gyorsan, némelyik lassan, a kereskedelmi és vándorlási irányok szerint sűrűsödve-ritkulva, ezek között közlekedhetünk szedett-vetett járműveinkkel, a gyártás és az automatizálás kimaxolva, kis tőkével bárki építhet magának egy lakható, önfenntartó ökoszisztémával ellátott aszteroidát, tele is van a rendszer félbehagyott projektekkel.

A világ:
semmi új, sokezer vetélkedő csoport, harcoló ideológiák, bolygóközi intrikák, függetlenségi harcok, emberszerű idegenek, idegenszerű emberek.

Ami várható:
egy holló elveszít egy fogadást, egy faj negyedszer is kipusztul, egy hercegnő nem kap mennyegzői ajándékot, egy mi öngyilkos lesz, némi öncélú erőszak, közben pedig szaté.

Karakterek:
nyitott​ vagyok​.

​​Játékosok:
1. Szabad
2. Szabad
3. Szabad
4. Szabad
5. Szabad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük