Amnézia. Szuperképességek. Menekülés

Mesélő: Urban / gr. Deodatus
Rendszer: PSI*RUN
Világ: a közeljövő

“Bárkik is loholnak utánad, nagyon el akarnak fogni. De te is minden erőddel szabad akarsz lenni! Az emlékezetedben tátongó lyukaknál pedig csak ijesztő képességeid a furcsábbak. Maradj egy lépéssel az üldözőid előtt, míg választ nem találsz a kérdéseidre, és reménykedj, hogy pszichikus képességeid közben nem szabadulnak el.

Elvették az életedet, de te megszöktél. Most el akarnak fogni. Fuss!”

A PSI*RUN amnéziában szenvedő, szuperképességekkel rendelkező emberekről szól, akik menekülni kénytelenek.

Meguey Baker játéka jellegzetes újhullámos RPG. Villámgyorsan tanulható és pár óra alatt lejátszható. Hagyományos mesélője nincs, csak játékvezetője. A narrációs jogok megosztottak, a történetet közösen hozzuk létre. Szabályrendszere az ún. Otherkind mechanikát használja (kockatartalék alapú, eredmény elosztogatós).

Hamar az egyik kedvenc játékommá vált, eddig kilencszer próbáltam. Ha szeretted a Heroes sorozatot vagy a Chronicle, illetve a Memento című filmeket, vagy már kiskorodban is azon ábrándoztál, hogy milyen lenne szuperképességet birtokolni, csak ajánlani tudom.

Karakterek:
A karakteralkotás a játék szerves része, annak elején történik. Ugyanakkor a résztvevők már most gondolkodhatnak azon, hogy ha megtehetnék, milyen különleges képességeknek választanának maguknak.

Játékosok:
1. Gothpunk
2. Arcanist
3. Alister
4. Jámbor Máté
5. Nami

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük