Az Elemi Gonoszság Temploma

Mesélő: Feri
Rendszer: D&D 5. Next
Világ: Faerun (hivatalos Adventurer’s League kaland)

-„Ne halld, ne lásd, és ne beszéld a gonoszt!” : suttogják Ilmater kegyelmes papja szerte az Elfeledett Birodalmakban. Ha bárki is jobban odafigyelne rájuk, akkor arra is emlékezne, hogy az elemi gonoszság ellen ugyanis nem hat a kard és varázslat, temploma is csupán a korrupt lélek…

…Ahogy a legsötétebb helyre is néha eljut a fény, és ahogy a démonok is megkísértik a halandókat Abyss mélységes bugyraiból, úgy a „Tekintélyes elemi szem”-is megtalálta a módját, hogy ránk vesse a lelkünket mérgező tekintetét. Azok kik köztünk a legsilányabbak és nem tudtak ellenállni a kísértésnek, létrehoztak egy titkos kultuszt, hogy szolgálják a gonoszt. Közülük négy próféta emelkedett ki az idők során a névtelenségből, hogy követőikkel megszállják Észak mit sem sejtő városait.

Amit várhattok, az nem nyomozós, nem harc orientált, nem horrorisztikus csupán a faeruni észak mindennapjainak bemutatása, Gary Gygax egyik legismertebb kalandjának átiratán keresztül: Ifjú kalandozóként, kilépve az akadémia falai közül, megkapod első küldetésed, hogy akadj nyomára egy mirabari diplomata delegációnak, akik egy ideje eltűntek a Sumber hegység jól ismert útjainak egyikén.

Játékosok:
1. Eszti
2. Narmor
3. Arturus
4. Galev
5. Lord Bundi

4 thoughts on “Az Elemi Gonoszság Temploma

  1. Kántor Ferenc says:

    Hányan játszották az első epizódot? Csak Lord Bundi? Ha igény van rá, akkor a második epizód is mehet…

  2. ARTURUS says:

    A Lordom az előző rendezvényre gondol, nem az elözményre.
    Az előző rendezvényen story tellert és Kultot játszottunk szóval ott sajna aD&D kimaradt 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük