‘Mégegy gorram meló…’

Mesélő: Moonwish
Rendszer: / Firefly/Serenity RPG

Minden valamire való chwen peremvilági ismeri és féli Adelei Niska nevét. A kívülről kedves öregúrnak tűnő üzletember velejéig szadista és az egyik legnagyobb bűnvezér a ‘verzumban. Ha valakit megbíz valamivel, az a munka vagy hiba nélkül végrehajtódik, vagy a munkavállaló nem kerül elő többé. Hírneve ellenére mégis rengeteg buhn dahn törvénykerülő kapcsolatban áll vele, hisz az üzlet mindkét felét egyaránt tiszteli, így habár veszélyes neki dolgozni, mindig kifizetődő. Néha azonban neki is megesik a jwei gai won se szíve, így vannak olyan “szerződésszegők” akik megtarthatják az életüket, súlyos tartozások fejében. Hasonló és egyéb módon kapcsolódik Niskához a Saturday Morning legénysége. Ezen a sokat látott szállítóhajón utaznak azok a szerencsés személyek, akik már csak egy utolsó gorram melóval tartoznak a bűnvezérnek és Niska végleg elengedi őket. Sőt, már úton is vannak Niska Skyplex-e felé, hogy a kért rakományt leadják… de tudjuk : How w’rin bu lai, whai w’rin bu jwo.

A modul Joss Whedon (egyik) mesterműve, a Firefly világában játszodik, időben a sorozat előtt pár évvel.

Várt játékosok:
Erre a játékra olyan jelentkezőket várok, akik szintén fanatikusak és lehetőleg szintén (legalább) hatszor végignézték az egészet. A játékosoktól annyi elvárás még lenne, hogy mindenképp szeretnék majd legalább egy skype­beszélgetést megejteni a csapattal a játék előtti hetekben (habár nekem sörözés is belefér), előzetes dolgok egyeztetéséhez és a megfelelő hangulat felállításához. A rendszer ismerete nem kötelező, piszokegyszerű és a játék is inkább sztori­ és szerepjátékorientált lesz, mint rendszerkedés.

Karakterek:
A karakterek a Saturday Morning szállítóhajó előre generált Veteran szintű legénysége. Mindenki valamilyen módon tartozik Niskának, vagy zsarolva van általa. Ez alól kivétel pl. Crow, aki szintén játszható karakter és a bűnvezér egy hű csatlósa . A hajó szintén előre generált, de ha a játékosok elég kreatívak, maguk is alkothatnak hajót és még jutalmat is kapnak érte. Saját karakter hozható előzetes egyeztetés alapján és ennek nem feltétele a rendszer ismerete. Ha van egy kész koncepció, a játékra kidolgozom a karaktert.

Játékosok:
1. Szabad
2. Szabad
3. Szabad
4. Szabad
5. Szabad

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük