Origami

Mesélő: Gothpunk
Rendszer: Kuro

Mikót a Kuro incidenskor veszítettem el. Vezetett, amikor a fény a rakétából felvillant Tokió felett. Valószínűleg elvakíthatta, mert az autója felcsavarodott egy fára, a testét pedig lehullott szirmokként borították be a törött szélvédő szilánkjai, amin kizuhant.

Mikor a telefonomon egy üzenet fogadott tőle, azt hittem csak valami, amit nem töröltem még. Miko és én naponta beszéltünk és a baleset óta nagyon hiányzott. Először nem töröltem azokat; hinni akartam, hogy él még. Szerettem újrahallgatni az üzeneteket, csak hogy halljam a hangját.

Az üzenetek azonban egyre másra megjelentek a telefonomon, most pedig csak azt akarom, hogy ne tegyék többet. Nem Miko küldi őket, hanem egy lány, aki nem akarja abbahagyni a sikoltozást.

A környezet: 2048-at írunk és valami sötét dolog tért vissza Japánba. Nincs menekvés, a nehézségekkel küszködő várost a nemzetközi hatalmak blokád alá helyezték, hogy figyelmen kívül hagyják a borzalmakat, elodázzák az elkerülhetetlen. Benned megvan az erő, hogy szembenézz a rémálmokkal?

Karakterek:
Az alapkönyvben szereplő, bevezető kalandot játszhatjuk le a találkozón, melynek címe Origami. A játékosokat sok olvasnivalóval tervezem ellátni, a kalandban pedig előre megalkotott karakterekkel lehet majd részt venni.

Teaser: https://youtu.be/wLYfaNLHExQ

Játékosok:
1. Viki
2. Gábor
3. Niki
4. Narmi
5. Nocturna

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük