Riamos Tükrei

Mesélő: elGabor
Rendszer: Kard és Mágia

Riamos tornya régóta elhagyatottan áll befalazott bejárattal és ablaknyílásokkal a Keselyűk Városának egyik terén, az idegenek negyedében. A vérivó mestermágus híre már csak komor rémtörténet a városi nép körében, de a tornyot lezáró pecséteket és kőbarikádokat mégsem törte föl senki. Most azonban egy külhoniakból toborzott válogatott társaság a baljós építmény felderítésére indul.

Kalauzuk egy rejtelmes útmutatás, amely az alváros tiltott járatain és termein keresztül vezet el a torony alatti kamrákig, valamint egy többértelmű jóslat, amely a falak között őrzött titkokra utal: „Riamos tükrében / Megláthatja mind / Ki mit keres / És mit maga elől rejt”. Ereszkedj le Ali Shulwar sírjába, mérd össze erődet Dókh halálkultistáival, és fedezd fel a vérfagyasztó titkot Riamos tornyában – és azon is túl!

Ami várható: Egzotikus labirintus-kaland temérdek veszedelemmel, groteszk és fantasztikus talányokkal, és a végzet megkísértésével.

Játékosok:
1. Sly
2. Bulldy
3. Kysmacsek
4. Hoild
5. Zoli

One thought on “Riamos Tükrei

  1. Hoild says:

    Jó csapat verődött össze, jó játékmesterrel, a környezet pedig érdekes élményt és kimeríthetetlenül sok lehetőséget kínált, főleg a rendelkezésre álló időkerethez mérten.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük