Gyilkosság a Sárkányszem Akadémián

Gyilkosság a Sárkányszem AkadémiánMesélő: Glowface
Rendszer: D&D 5E

A földrész legkiválóbb varázstudói mind a Sárkányszem Akadémia növendékei. Az örök hó borította bércek között rejtőző kellemes völgy iskolája csakis a legtehetségesebb, legkitartóbb növendékeket fogadja be. Az Akadémián végzett varázstudók mind a mágikus művészetek megbízható gyakorlói: nagy tiszteletnek örvendő tudós bölcsek, udvari mágusok, a mágia mesterei.

A Sárkányszem-völgy békéje azonban felborul, amikor az egyik növendék véres gyilkosság áldozatául esik, ráadásul ez csak a sötét események kezdete. Az Akadémia mesterei pedig, minden tudásuk ellenére, mintha tehetetlenül állnának a rejtélyes gyilkossal szemben…

Az egyetlen remény a vészes események megállítására az Akadémia néhány végzős növendéke kezében van. Sikerrel járhatnak ők, ahol oktatóik is elbuktak? A titkoktól hemzsegő völgyben sikerül megtalálni a bűnöst, és elbánni vele? Fogjatok össze, és bizonyítsátok rátermettségeteket!

Karakterek

5. szintű varázsló karakterek (külön megbeszélés alapján esetleg más varázstudók is szóba jöhetnek). Saját, vagy igény esetén kész karakter is választható. Minden iskola specialistájából csak egy karakter vehet részt – stoppold le a kedvenc iskoládat idejében! A karakteralkotással kapcsolatos egyedi szabályokról külön egyeztetünk majd.

Jelentkezők:

[ktb-program-regs type=”afternoon” program=”du3″ post_id=”1076″]