Mr. Taylor titka

Mr. Taylor titkaMesélő: Seya
Rendszer: Little Fears

Különös esemény rázza fel az amerikai kisváros békés hétköznapjait, amikor egyik este ragyogó tűzlabda süvít keresztül a tiszta, esti égen, és a közeli kiserdőbe zuhan. A környékbeli gyerekek közül páran látják is a tűzlabdát, de mivel már későre jár, a szüleik nem engedik, hogy kimenjenek megnézni. A felnőttek persze azonnal elkönyvelik, hogy egy meteorról van szó, és sűrű sopánkodások közepette hálát adnak az égnek, amiért nem zuhant egyenesen valaki házára.

A következő napokban mindenki borzasztó izgatott, pénteken már zsong az egész iskola, mint egy kis méhkaptár, a gyerekek pedig izgatottan várják a szombatot, amikor is kirándulást szerveznek a becsapódás helyszínére. A játékosok barátai mind menni akarnak, kivéve Jerry-t, a játékosok egyik klubtagját, aki valamiért nagyon vonakodik, és inkább nem is mond semmit.

Aznap este, a fa tetejére épített klubházban, zseblámpa fényénél, Jerry elmeséli, hogy aznap este kiszökött, és a saját szemével látta a helyet, ahol a meteor a fák közé zuhant.

Little Fears: A LF a gyermekkor horror játéka, ahol 6-12 éves gyerek karakterekkel kell küzdeni a világban lakozó szörnyek ellen. A kicsik, akik még őrzik ártatlan rácsodálkozásukat a világra, még látják a mumust, ami az ágy alatt rejtőzik, őket még megkergetik Baba Yaga kannibál porontyai, rájuk még veszélyes a csupa fog fogtündér. Ám amíg őrzik a gyermekkor naiv hitét, addig nem csupán ínycsiklandóbb fogást jelentenek a szörnyeknek, de erősebbek is velük szemben, mert még hisznek abban, hogy a műanyag sugárpisztoly tényleg működik, hogy a játékmedve megvédi őket, és hogy ha behunyják a szemüket, ők is láthatatlanná válnak.

A LF a gyermekkori hit mágiára épít, és egy olyan világba viszi a játékosokat, ahol a gyerekek egyedül kénytelenek szembeszállni a gonosszal, ahol a felnőttek már elvesztették a látásukat, és nem segíthetnek, és ahol a rossz dolgokért mindig szörnyek, és sosem az ember maga felelős.

Játékosok száma: 3-4 (Kérés: A karakterek életkora 6-9 év.:))

Jelentkezők:

[ktb-program-regs type=”afternoon” program=”du4″ post_id=”1076″]