Nyomozás Shazáarban

Nyomozás ShazáarbanMesélő: Doc
Rendszer: D&D 5E
Világ: Saját világ

Egésznapos

A csapat küldetést teljesített egy titokzatos megbízónak, akit csak H-nak ismernek. A sikeres feladat fáradalmait pihenik ki a fogadóban, mikor levelet kapnak:

“Kalandozók!
Köszönöm az előző munkátokat, ezzel bizonyítottátok rátermettségeteket is a következő feladatra. Pár héttel ezelőtt felreppent a hír, hogy a messzi Shazáar városában egy szerencsefi felfedezte Vatos letűnt városát. Vatos egy régvolt hatalmas és erős civilizáció utolsó városa, de emberöltők óta nem tudja senki merre keresse. Csak annyi bizonyos, hogy a keleti Teharak sivatagban található. Sok kutató és kalandozó kereste már mesés gazdagságát és elveszett tudását az eltűnt népnek, de mindhiába. Egészen az elmúlt hónapig.

Egy bizonyos Mercutio Sentallo azzal a hírrel érkezett vissza Shazáar-ba, hogy megtalálta az elveszett várost. Sokan természetesen bolondnak tartották, de tárgyi bizonyítékokat is hozott, amivel sokaknak felkeltette a figyelmét. Ez a hír nem olyan rég érkezett, így azonnal útra kell kelnetek. Feladatotok megtalálni ezt a kalandozót és megszerezni bármi áron a városhoz vezető út titkát.”

Ami várható: Kalandos nyomozás Shazáarban, a sivatagi nagyvárosban ahol mindenféle kétes alak megfordul, és nem minden utazó ússza meg sértetlenül…

Karakterek: Előre generált, vagy otthon készített 3. szintű karakterek.

Jelentkezők:

[ktb-program-regs  program=”en1″ post_id=”1076″]