Vegas Utolsó Hősei

Vegas Utolsó HőseiMesélő: Sanctus
Rendszer/Világ: Gamma World (új)

Egésznapos

A mutánsok elnyomása és üldöztetése a végéhez közeledik. Varangy Generális, a USM (United States of Mutants) vezetője az utolsó csatára készül, hogy elfoglalja a Las Vegas-t és megszerezze a Colorado folyó vízkészletét, mielőtt fővárosa, Mupolis minden lakója szomjan hal.

A helyzet adott, katonák, szerencsevadászok és kémek tömkelege nyüzsög izgatottan, hogy szembenézzen Grebber von Liebenfels csapataival, a Tiszta Vérűekkel.

A kérdés csak az, hogy vajon kihez fognak húzni “hőseink”? Kit támogatnak a végső csatában? A vezetőket, a népüket vagy épp saját magukat? Meddig képesek elmenni, mielőtt olyan dolgokat tesznek vagy találnak, ami megváltoztatja mindazt, amiért harcoltak?

A játék a Gamma World utolsó, 7. kiadására épül. Ennek megfelelően a karaktereket helyben, a játék előtt generáljuk, véletlenszerű mutációkkal, ami a tapasztalatok alapján legalább akkora móka, mint maga a játék. A kaland leginkább egy irányított sandbox, ahol gyorsan zajlanak az események és a játékosoknak lehetősége van megfordítani azok eredményét, de aki térképet, véletlen generált eseményeket és felfedezést vár, az csalódni fog.

Stílusban vegyíteni szeretném az új Mad Max film apokaliptikus vízióját a Gamma World mutánsainak morbid, szarkasztikus világával és persze rendszerből adódóan, sokat fogjuk pörgetni a 20 oldalút.

Jelentkezők:

[ktb-program-regs program=”en2″ post_id=”1076″]