Vörös Visszhang

Premier meseMesélő: Premier
Rendszer: White Lies, (Sword & Wizardry OD&D-klónra épülő kémes-titkosügynökös játék)
Világ: Napjaink világa, a James Bond- és Mission Impossible filmek lencséjén át nézve.

Dátum: 201x/xx/xx

Feladó: International Intelligence Commission, XIII-as Osztály

Címzett: D. akciócsoport (bevethetőség: korlátlan; letagadhatóság: maximális; feláldozhatóság: diszkrecionális)

A D. akciócsoport ügynökeinek:

6 órával ezelőtt az MI-6 titkos üzenetet kapott Vlagyimir Osztrojenko orosz ezredestől Moszkvából. Az ezredes sürgős személyes találkozót kért a norvégiai Førnafall üdülővárosban, hogy átadhasson egy meg nem nevezett dokumentumot. Az ilyen helyzetben szokásos ellenőrzés során kiderült, hogy Osztrojenko ezredes kb. egy éve az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat látókörébe került, a vizsgálat jellege ismeretlen.

3 órával ezelőtt az MI-6 kódolt kommunikációt észlelt az SZBSZ és a norvégiai orosz nagykövetség között, az ezután készült műholdas felvételen azonosítatlan fekete kocsik láthatók a nagykövetség épületénél. Információnk szerint Osztrojenko ezredes bérelt repülőgépen utazik Førnafallba, kb. 1 órán belül fog felszállni Moszkvából.

Mivel Oroszország a nyugati hatalmak szövetségese, a diszkréció és letagadhatóság érdekében – és a nemzetközi konfliktust megakadályozandó – az MI-6 az I.I.C. XIII-as Osztályát kérte fel a találkozó lebonyolítására. A D. akciócsoport feladata:

– azonnali tranzit Førnafall városába

– a találkozó végrehajtása

– a dokumentumok átvétele

– a körülményektől függően az akció önálló folytatása.

Amennyiben az akció kompromittálódik, a XIII-as Osztály természetesen tagadni fogja a közreműködést, és megszünteti a csoport hozzáférését a szolgálati bankszámlához.

Sok szerencsét!

Jelentkezők:

[ktb-program-regs type=”afternoon” program=”du7″ post_id=”1076″]