Jelentkezés

A jelentkezés kezdete:
2020.02.02. 20:00

A jelentkezés menete

A mesékre való jelentkezés mostantól az adott meseleírás végén lévő űrlap kitöltésével lesz elérhető. Az egyszerűbb nyilvántartás miatt, az első jelentkezésed leadásakor létrehozunk neked egy felhasználói fiókot a honlapon. Így a későbbiekben nem kell minden adatodat újra megadnod, hanem elég bejelentkezni az oldalra, és egy gombnyomással foglalhatsz is helyet a neked tetsző mesére. Jelentkezésnél van lehetőséged belépni, ha már van felhasználói fiókod, ekkor csak a “foglalás elküldése” gombra kell kattintanod a jelentkezéshez.

Érdemes már most regisztrálni, hogy ne a jelentkezésnél kelljen kapkodni, ezt megteheted ITT.

A leadott jelentkezésről email értesítést kapsz. A jelentkezés elküldésével lefoglaltad a helyet az eseményen, viszont véglegesítve csak a részvételi díj elutalását követően leszel regisztrálva. Ekkor meg is jelenik a neved, a résztvevők felirat alatt.

FONTOS! A foglalásról és a végleges regisztrációról is visszaigazoló emailt kapsz, viszont ha két fél napos mesére regisztrálsz akkor is összesen 2.000 Ft nevezési díjat kell fizetned, ezzel mindkét foglalásod véglegesítésre fog kerülni.

Egy ember összesen egy helyet foglalhat, valamint nem regisztrálhat kétszer ugyan arra az eseményre. Erről a rendszer hibaüzenettel fog értesíteni.

Részvételi díj: 2.000 Ft/fő, amely utalással fizetendő az alábbi számlaszámra:

Elnézést a kavarodásért, a visszaigazoló email-ben nem lett frissítve a számlaszám. Szerencsére mindkettő él, így mindkettő hozzám fog befutni.

Bárkányi Péter
18203370-01546050-10010012

Megjegyzésbe kérjük mindenképpen írd be a neved (ha nem saját neveddel utalsz)

FONTOS! Aki mesél a rendezvényen annak nem kell nevezési díjat fizetnie!
Kérjük, hogy a jelentkezés elküldése után minél hamarabb utald el a részvételi díjat is (lehetőség szerint még aznap). A jelentkezést egy hét után töröljük, ha a részvételi díj nem érkezik meg.

Étel-ital

A rendezvény helyszínére étel és ital szabadon behozható. Bolt öt-tíz perc távolságra van, instant kávét becsületkasszás alapon biztosítunk.

Ha szeretnél ebédet rendelni, segítünk! Érkezéskor leadhatod a szervezőknél a Betyár pizzéria helyszínen is megtalálható étlapja alapján a rendelésed (és persze az árát), a többit elintézzük; a megrendeléseket egyszerre szállíttatjuk majd ki, ebédidőben. A rendeléseket és az összegeket asztalonként fogjuk begyűjteni, így kérünk mindenkit, hogy aki szeretne rendelni gondoskodjon arról, hogy a pontos összeget tudja kifizetni, nem lesz módunk pénzváltásra.

Program

8:00-8:45 Nyitás és gyülekező
9:00-13:30 Délelőtti mesék
13:30-14:30 Ebédszünet
14:30-19:00 Délutáni mesék
19:30-20:00 Rendezvényzáró, tombola

Délelőtti mesék

Nincs Események

Délutáni mesék

Nincs Események

Barátsággal,

A Kalandorok Társasága

Érme_honlap

Támogatóink:

lfgwinterlogologo_v4

3 thoughts on “Jelentkezés

  1. Turner András says:

    Sziasztok!

    Jelentkeznék 2 fővel ( ARTURUS és LORDBUNDI) délelőttre

    09:00 – 13:30 Meghívás Xyntillanba
    A CHIAPASI TONINA REJTÉLYE (Lasombra árnymester és tzimisce tank)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük