Star Wars találkozó – A vihar ereje

A Kalandorok Társasága fontosnak tartja, hogy támogassa a magyarországi szerepjáték rendezvényeket. Egyelőre annyiban tudunk segíteni, hogy közzétesszük oldalainkon a rendezvényekkel kapcsolatos felhívásokat, hirdetményeket.

A közeljövőben egy új kezdeményezés tartja meg első találkozóját, aminek fő témája a Star Wars szerepjáték. Alább találjátok a rendezvény részleteit. Ha van kedvetek egy kicsit a Csillagok Háborúja világában kalandozni, most megtehetitek:

Kedves barátaink, ismerőseink, érdeklődők!

Ahogy ígértük, október óta kitartóan haladtunk a közös Star Wars találkozónk megvalósítása felé.

A találkozón a Vihar ereje c. 4-6 fős csapatok számára írt modult játszhatjátok végig D6 második kiadás, D20 Revised illetve D20 SAGA edition szerint.

Szeretnénk, ha mindenki az általa ismert/szeretett rendszeren alapuló, arra átírt kalandot járhatná végig. Mivel a mesélőink általában egy-egy rendszer tudorai, így nem tudjuk garantálni, hogy a mesélői csapatban minden rendszer egyformán képviselteti majd magát. A jelentkezési lapon jelezhetitek majd a saját preferenciáitokat, igyekszünk ahhoz igazodni a mesélőink beosztásakor.

A jelentkezési lap kitöltését követõen 1-2 napon belül felvesszük veletek a kapcsolatot.
Az egyeztetések során kérni fogjuk majd a csapat ismertetését a következőek szerint:

  • karakterek neve, osztálya/osztályai, szintjei
  • karakterek egyéni, ill. közös múltja
  • A legjobb történetek díjazva lesznek!

A találkozó helyszíne a VilágCsücsök Közösségi Tér, a Lehel téri piac mellett
(1132 Budapest, Váci út 50., M3 megálló: Lehel tér).

A találkozó időpontja: 2015. március 1.

Jelen állás szerint 8 csapatnak tudunk helyet biztosítani, így a közös kiadások fedezéséhez a részvétel költsége 1500 Ft/fő, amit a 11773487-00163839 OTP-s számlaszámra (tulajdonos: Horváth János) várunk február 20-ig, a megjegyzés rovatban a csapatnév és létszám megjelölésével.

A közös kiadások magukban foglalják a helyszín bérlését, a mesélőitek ebédjét, a nyomtatási költségeket és az oklevelek és nyeremények/ajándékok költségét. Utóbbiakat a jelentkezői létszám ismeretében, várhatóan a találkozót megelőző héten vásároljuk meg.

Figyeljétek a facebook eseményünk falát, mert a nyeremények/ajándékok kiválasztásban a segítségetek fogjuk kérni! 🙂

sw_talalkozo2

Várható események:

10:00 kezdés – Kérjük érkezzetek úgy, hogy 10:00-kor már az asztalaitoknál ülve várhassátok a kaland kezdetét! 🙂
18:00 kaland zárása
18:30 eredményhirdetés (díjak átadása)

Kijelölt ebédidő nincs. Rátok és a mesélőitekre bízzuk, hogy mikor ebédeltek a játékidő alatt. A helyszínen van lehetőség étkezésre.

A jelentkezési és utalási határidő február 20.

A jelentkezési lapot ITT és a három említett rendszer alapján készített karakteralkotási útmutatót ITT találjátok – “meglepetéssel” a határidőt tartó csapatoknak! 🙂
A Gyakran Ismételt Kérdések a Karakteralkotási útmutató végén található, folyamatosan frissítjük. Ha kérdésetek van, keressetek minket bátran!

Email: sw_rpg@googlegroups.com

Telefon: +36 70 3662313 (Horváth János), hétköznap 17:00-tól

Üdvözlettel
a Szervezõk

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük