Hullám  avagy  A Sótenger Kalózainak Háborúja

HullamfullMesélő: Premier
Rendszer: Kard és Mágia
Világ: Az Aquaris óceánbolygó, másik nevén HULLÁM. Egyedül itt található meg a világegyetem legértékesebb szubsztanciája, a SÓ, ami kiterjeszti a tudatot. A Só nélkül egyedül a Galaktikus Reich lenne képes csillagközi utazásra, és LORD KRUPP gigászi űrállomása, a Csatakereszt, akadálytalaul meghódíthatná a világegyetemet.

Közeledik az éves Sókonvoj, amely a Hullám vizeiből kinyert Sót elszállítja a galaxis távoli zugaiba. Mint minden alkalommal, most is összegyűlnek a szokásos kalandorok, csempészek, tolvajok, kalózok és egyéb haszonlesők, akik remélik, nekik is csurran-cseppen valami lehetőség. Idén azonban felbukkan pár teljesen eredeti, soha, sehol nem látott figura, akiknek tettein lehet, hogy a galaxis jövője múlik.

Akciódús, túlzott komolyságtól mentes kaland, számos elemmel és mellékszereplővel, akiket mintha már láttatok volna valahol.

Karakterek: előre generált karakterekből lehet félvakon (a karakterlap megnézése nélkül, de azért némi segítséggel) választani. Karakterhalál esetén a játékos a B-dossziéból húzhat pótlást. A karakterek és ismert hősök, szereplők közötti bármilyen hasonlósag csakis a véletlen műve!

Jelentkezők:

[ktb-program-regs type=”morning” program=”de2″ post_id=”1076″]