Lame Business (Nehéz a kezdő kalandozók élete)

Lame BusinessMesélő: Eszka
Rendszer: Tales From The Floating Vagabond

– Az ewokokat ugye nem viszik el a katonák? – kérdi a család legkisebb tagja lefekvés előtt. Nyaraláson vannak itt az Endoron és tetszettek neki a szőrös kis medvék.
– De! – mondja az apja, aki birodalmi rohamosztagos őrmester.
– Ha nem melóznak rendesen, akkor jön a fehér ruhás rohamosztagos bácsi és konténerbe tuszkolja őket. Szükség esetén ugrál is rajta,,hogy beférjenek a standard 12×12-es dobozba, mert kevés a hely a Tie Fighteren.
A helyszínen szolgálatot teljesítő katona a páncél alatt izzad és azt morogja:
– Az ilyen dagadtakat ki kéne tömni karbonszálas gyapottal és a bundájából meg Teddy Mackót kellene csinálni a kis katonák ágyába! Így az Uralkodó és a Birodalom is több hasznát látná ezeknek a két lábon járó szőrgombócoknak.
Erre persze hirtelen nagyon szorgosak lesznek a medvék, némelyik még szívet is fest a pocakjára, há’ ő bizony nem megy a Diódagyárba.
A Halálcsillag tárt karokkal várja a kis lusta ewokokat, mert bizony szuper fegyver ez a Halálcsillag, de a sok bolygópusztítástól gyakran kiégnek a diódái és gyakrabban igényel karbantartást. Ki lenne a legalkalmasabb erre?
Hát nem a birodalmi katonák az biztos …

Valahol a Multiverzumban ahol sárkányok és Ufók élnek, és az Erdők Fekete Kecskéje együtt poharazik Odinnal, ahol a kommunista mutánsok csempészik át a Falon a rumot, na ott található Origó, a Teremtés közepe. A ‘verzumban felgyült szemetet a kozmoszt uraló erők ide terelik és ezen a kolonizált aszteroidán oszlik el a mocsok. Valahol a közepén ennek, van Origófalva és Tibi kocsmája, aki mint haszonleső kétfejű ogre kocsmáros mindig tárt karokkal és pénzéhesen várja a megpihenni készülő vándorokat és kezdő kalandozókat. Itt mindig akadt valami meló egy nulladik szintű csapat számára. A pletykák szerint eldugult lefolyókkal is több száz kerditet lehet keresni. Nem is beszélve arról, hogy a hely tisztességtelen tulajdonosa pult alól árulja az Xp Boost italokat. Természetesen mint minden kaland ez is egy kocsmában kezdődik…

Jelentkezők:

[ktb-program-regs type=”afternoon” program=”du2″ post_id=”1076″]