Lányszöktetés Cyberpunk módra

Lányszöktetés Cyberpunk módraMesélő: Zagor
Rendszer: Cyberpunk 2020
Világ: A jövő Amerikája

Thomas Doom, az egyik legdörzsöltebb céges nagyragadozóként volt számon tartva. Épp ezért  döbbent meg mindenki, amikor visszavonult a Doom Corporation vezetésétől, az igazgatótanácsnak adva át azt. Beszélik, hogy valami különös, vallási szektát alapított magánbirtokán.

Sok fiatal csatlakozott a szektához, köztük az Osric Enterprise vezér igazgatójának, Maxwel  Kingnek a lánya. Mr. King éppen azon tűnődik, hogyan szöktesse meg (ha kell erőszakkal) a  lányát a szektásoktól, amikor érdekes hírek jutnak el hozzá. Egy csapat kirabolta a Doom  Corporation tornyát, ellopva a Kígyó Szemét, egy értékes új energiacella prototípusát. King elhatározza, hogy ezeket az embereket bízza meg a feladattal.

Karakterek:

Corman MacKimeran – cybernetizált utcai gladiátor. Gyerek korában Doom megölette egy booster bandával az apját, mert az nem akarta eladni neki a cégét. Doom viszont meg akarta szerezni a vállalat értékes metallurgiai kutatásainak eredményeit. El is lopott egy prototípus monokardot. Az árva Cormant a banda eladta egy utcai harcokat szervező Fixernek. Corman már elég jó úton halad a kiberpszichózis felé, már szinte isteníti a krómot.

Subatai – adattolvaj és mesterlövész. Ex barátnője, a Boszorkányként ismert Konzolzsoké, szakításuk után bebörtönözte bosszúból egy virtuális valóság börtönben, amiben újra és újra felfalták a farkasok. Corman mentette meg.

Valerio – utcagyerek és tolvaj. Magányosan, család nélkül nőtt fel, az ablakokon belesve nézett másokat, ahogy családként összeülnek. Végül csatlakozott egy booster bandához, ahol megtanult harcolni, ám innen is lelépett és tolvajnak állt.

Mako – Orvostechnikus. Sokáig egy hullaházban dolgozott, ahol harcban elesett katonák holtesteit őrizte, de végül elege lett a dologból, és csatlakozott Cormanékhez.

Jelentkezők:

[ktb-program-regs type=”morning” program=”de4″ post_id=”1076″]