Lorenzo Nostraverdi utolsó napjai

Lorenzo Nostraverdi utolsó napjaiMesélő: elGabor
Rendszer: Helvéczia

Milyen régi adósságok és gaztettek miatt kell bűnhődnie Lorenzo Nostraverdinek, Terzo di Segna kényurának? Az álmos barokk városkába tartó idegenek minden vágya, hogy emlékeztessék azokra a bizonyos régi sérelmekre, és beteljesítsék a bosszú rettenetes művét – de ehhez a sármosan sátáni Lorenzónak is lesz még néhány szava.

A karakterek – akiket a közös ügy hozott össze erre az alkalomra – egy névtelen informátor és a neki átnyújtott harmincz csengő aranydukát révén jutottak Lorenzo nyomára, aki hosszas pályafutása betetőzéseként Terzo di Segna podestája lett… mégpedig a római pápa és a florenziai duce teljes beleegyezésével. Ezek ketten olyan diplomácziai védelmet nyújtanak neki, mint a legjobb hadsereg, és bárminemü nyílt támadás felérne egy öngyilkossággal. Terzo di Segna csendőrei újabban jó kiképzést és kiadó zsoldot kaptak, s ezért mindent megtesznek uruk védelméért. A városka olyan, mint egy apró erőd. Egy merész, de diszkréten kivitelezett merénylet azonban talán mégiscsak sikerrel járhat…

Ami várható: Pártütés és gyilkosságok a napfényes Itáliában. A sátáni Lorenzo szerepében  az Oscar díjas Leonardo di Caprio!

Karakterek: előre generált, 2. szintű karakterek, véletlenszerűen kisorsolt motivácziókkal.

Jelentkezők:

[ktb-program-regs type=”morning” program=”de6″ post_id=”1076″]