VIGYÁZAT! Őfelsége titkolt titkosügynökei

VigyázatMesélő: Epi
Rendszer: D6 Adventure

Az 1950-es években járunk. Javában dúl a hidegháború. Szeretett hazánkat, a ködös Albiont számos válság sújtja. A nemzet még mindig gyászol, és a trónon egy ifjú leány ül, aki jórészt még naiv és tapasztalatlan. A Nyugat még nem ébredt rá az egység fontosságára. Vasfüggöny borult Kelet-Európára, és mindenhol hemzsegnek az ellenséges kémek. Minden sarokban egy gaz kommunista lapul, akiknek egyetlen célja az anarchia és büszkeségünk, a kapitalizmus megdöntése. A Koronagyarmatok egy része – minő hallatlanság- függetlenséget követel. A világ forrong, Kuba, Algéria, Kína, Korea mind-mind áldozatul esik a sarlónak és a kalapácsnak.

Ezekben a viharos napokban vajon kik lehetnek szép hazánk, és dicső vezetőnk, a betegeskedő Churchill miniszterelnök támasza, ifjú királynőnk védelmezője?

Az International Imports külkereskedelmi vállalatnál dolgozik néhány könyökvédős szürke egér, akik, ha megcsörren a piros telefon, belépnek a raktárban található használaton kívüli teherliftbe.

Mikor kilépnek, már Anthony Sinclair tervezte Conduit Cut öltönyben, vagy koktélruhában feszítenek, rávillantják tökéletes, porcelánfehér fogsorukat Ms. Cashpound-ra (aki persze ettől azonnal elolvad), majd hanyag eleganciával belépnek F, azaz a Főnök irodájába….

Legyen szó nagyhatalmú, kiterjedt bűnözői szindikátusokról, elmebeteg tudósokról, unatkozó milliárdosokról, gátlástalan kommunista kémekről, vagy bárki másról, ha diszkrét, elegáns megoldás kell, őket hívják. A megátalkodott gonoszok még nem is sejtik, hogy egy maroknyi úrihölgy és úriember kifogástalan öltözékben fogja meghiúsítani galád terveiket!

Egzotikus helyek, kulináris élvezetek, luxus sportkocsik, topmodellek és szépfiúk, extrém high-end kütyük, és lezser eleganciával legyalult rosszfiúk jellemzik ezt a félnapos kalandot.

Jelentkezők:

[ktb-program-regs type=”afternoon” program=”du1″ post_id=”1076″]