Vércseppek a sikátorban – Vampire játékbeszámoló

Kalandorok Társasága II. Félelem és reszketés Budapesten rendezvényen játszott vampire the masquarade játékbeszámoló

ICQChat 3.6
Logging in…
Felhaszáló: Gothic
Jelszó: *****************
Üdvözöllek *Gothic*, ez egy Privát beszélgetés *Desmodus*-al.
Desmodus: Szeva! Mi a helyzet, mi az a nagy hír?
Gothic: Csá! Képzeld sikerült elkapnom egy üzenetet, amit a klubból küldtek. Nagyon furcsa, beigazolja a gyanúmat… Végre van kézzel fogható bizonyítékom.
Desmodus: Most ugye nem azt akarod mondani, hogy bizonyítani tudod a Vámpírok létezését???
Gothic: DEHOGYNEM! Ezt mondom nektek már hónapok óta. Az egész klub, a megrendezett bulik a jelmezekkel és a sok Góth mind csak álca! A háttérben valódi vámpírok tevékenykednek és a bulikat táplálkozásra használják! Emlékszel egy hete mintha valami csetepaté lett volna a bejáratnál, de nagyon hamar véget is ért. Ezt olvasd, ezt az üzenetet sikerült visszafejtenem. Már egy hete dolgozok a dekriptáláson:

… Na szóval az nem egészen úgy volt. Úgy kezdődött, hogy azon a napon ébredéskor egy SMS-s várt, hogy volt valami kis probléma a nappali műszakban. Az a Géza gyerek írt, aki ügyeletes volt. Fogtam magam és felcuccoltam, meg válaszoltam Gézának, hogy indulok. Felzötyögtem a galériához a szaros BKV-val. Igazán hozzám csaphatnának már valami pöpec járgányt, mert mindig is utáltam a retkes tömegközlekedést. Na mindegy, azzal nyugtattam magamat, hogy kaja nap van a klubban. Szóval bedöcögtem a galériához, egyenest a biztonsági szobába. Ez a Géza gyerek annyira el volt sápadva, mintha közénk tartozna, majd közölte, hogy fennakadt két baromarcú a biztonsági kerítésen. Agyonvágta őket az áram. Ő, meg a két biztonsági őr beszartak, és levitték őket a Duna partra ahol vízre bocsájtották a testeket. Jó kis műszakkezdés. Megnéztem a felvételeket, és jót röhögtem a két idiótán, akik bejutva a garázsajtón, szénné égnek a magasfeszültségű védőkerítésen. Ezt az ügyet gyorsan el kellett intézni, mert vagy eltüntetjük az őröket Gézával együtt, vagy elintézzük egy kis kenőpénzzel. Nem maradt más, mint beszélni a főnökkel. Fel is caplattam a kis „Tubica” lakba. Egyszerűen nem tudom megszokni, hogy a főnökeim homoszexuálisak. Nem gondoltam, hogy a vértestvérek között is van ilyen, amíg nem alkalmaztak. Szóval bekopogok az ajtón, majd benyitok, mert nem kapok választ. Tudod ez ilyen Brujah szokás. Bent a szoba közepén áll Péter és a kandalló fölötti festményt bámulja. Ezt se tudom felfogni. Mi a faszt bámul egy VAK, EGY ROHADT FESTMÉNYEN! Néha tényleg fel tudnak húzni ezekkel a baromságokkal. Tolom az infót, hogy mi történt az meg alig reagál. Aztán megmutatom neki a felvételt. Érted, megmutatom! Mondom, hogy nem tudom megszokni, hogy vak. Állandóan úgy tud fürkészni a szemeivel, mintha látna. Sőt, mintha többet látna. Péter szar passzban van, így Csaba beleegyezésével (tudod a kis homo pár másik fele) rám bízza az ügyintézést. Én megfejelem a biztonsági őrök és Géza fizuját egy szép prémiummal, meg azért tudatosítom bennük, hogy ha pofáznak akkor a saját bőrüket viszik vásárra.

Lassan indulnunk kéne a klubba kajálni, de Lilla bébi valahol késik. Amíg a főnökök a bejárónál várják a megérkezését, addig én kicsit utánanézek a két betörőnknek. A rendőrségi adatbázis most kicsit necces, így a netet túrom tovább, ahol rá is akadok a két srácra valami középiskolai fotón. Ekkor megérkezik Attlin is, aki szintén a csapathoz tartozik. Klasszik 20-as évekbeli magánnyomozó style. Titokzatos, mint az másik Tremere, aki a könyvtárban tevékenykedik. Valami Zsanett. Hú, azt a csajt jól meg lehetne tekerni, csak ne lenne olyan éhes tőle az „ember”. Attlinnal átnézzük a garázskaput, ő nagyon szereti túlbonyolítani az ügyeket, alaposan megvizsgálni, kielemezni, de engem csak felidegesít ez a tökölés. Szerencsére megérkezik Lilla is farolva a feljáróra, és majdnem elgázolja a főnököt felturbózott skodájával. Gyorsan elnézést kér, aztán sietve lecseréli a kocsit a limuzinra. Látszik rajta, hogy baromira éhes, meg eléggé feszült is. Nagy nehezen vagy egy órás késéssel elindulunk kajálni a klubba. A kocsiban kiderül, hogy Lilla azért késett, mert miközben aludt, két betörő megcsapolta. Szó szerint lecsapolták a vérét. Nem szép dolog ilyet tenni egy vámpírral. Tudod mennyire megéhezik az ember, ha elhasználja a tartalékait. Ezek meg csak úgy lecsapolták. Aggasztó események, ráadásul úgy, hogy az elmúlt pár hónapban rendkívül sok vértestvér tűnt el nyomtalanul. Sőt a lejátszott felvételből ráismer a két betörőre. Állítása szerint ők csapolták le. Így már eléggé összeesküvés szagú a történet és elhatározzuk, hogy utánajárunk a dolgoknak.

VampireA klubban jó a hangulat és bár a késés kicsit megrövidíti a táplálkozásra fordítható időt, de így is remek alapanyagok vannak sötét ruhákba és jelmezekbe öltözve. Könnyen elvegyülünk a tömegben. Lilla egyből elkezdi a vadászatot. Beleveti magát a táncba és 5 percen belül már meg is csapolt egy pasit. Nem tudom, hogy csinálja, mert emellett olyan ronda mint a bűn és még beszédhibás is. De ilyen a Gangrel vér. Hamar pótolni kell a hiányt, különben felmegy benne a pumpa. Én is éppen prédát keresek, amikor észreveszem, hogy valami nem jó. Attlin az ajtóban álldogál. Szokása szerint ilyenkor szokta regenerálni azt a böszme nagy lyukat a mellkasán, amit valamelyik rajongójától kapott és holtában is emlékezteti jóakarójára. Viszont egy ekkora seb beforrasztása elég sok tartalékot von el, így könnyen felébresztheti a bestiát. Ez meg is történt, és a mi kis jól nevelt, kimért és higgadt nyomozónk készen áll szétmarcangolni a fedő klubunkat. Lillával résen vagyunk és elkapjuk, majd elcibáljuk a VIP részlegbe. Többször megpróbál belőlem inni, de annál azért kicsit több kell, hogy egy Brujah hekkert csak úgy meg lehessen csapolni. A VIP szobában kicsit helyrepofozzuk, meg hoznak neki egy prédát akit majdnem csont szárazra szív. Jól össze is maszatolja a VIP részleget. Végül visszanyeri önuralmát, aztán a rendkívül rossz bőrben lévő csajt kikíséri. Később tudtuk meg, hogy kicsit megszaggatta a ruháját meg megpofozgatta, hogy erőszakos támadásnak tűnjön a dolog és ez be is jött.

Ekkor veszem észre, hogy Péter, aki hajlamos egy-egy jó környezetet, eseményt teljes mértékben átélni és olyankor azonnal meg kell örökítenie, ott bolyong a táncolók között és ez a fura tébolyult fény csillog vak szemében. Mindig is kirázott a hideg a Malkavitáktól, ez meg még homokos is, szóval nyerő kombó, de őt sem lehet hagyni garázdálkodni mert a végén szétcsap valakit. Bekísérem a VIP szobába és segítek neki a véres helyszín megörökítésében. Nincs jobb ötletem, így Photoshoppal rittyentek neki egy jó kis képet a helyszínről, ami megnyugtatja. Remek, eltelt a fél éjszaka, még semmit nem ettem viszont két tébolyult vámpírt hoztam vissza normál állapotba. No, szóval elkapok egy Góth kiscsajt és hamar közel kerülök hozzá. Mondjuk ez köszönhető a nálam lévő remek minőségű marihuánának, amiből bőszen kínálom. Én nem iszok amolyan „tiszta” vért, nekem kell, hogy legyen a prédában megfelelő mennyiségű THC. Rossz szokás, de hát ez van, ha az ember totál függő mikor megkapja az ölelést.

Szóval a remek kis jelentek után megérkezik Zsanett. Megint olyan ruha van rajta, hogy ha nem lennék halott simán nekiesnék. Ő meg szokása szerint kis szende lánykát játszik, és eléggé válogatós is, de tudod egy Brujah-nak nehéz ellenállni. Fizikálisan… Beszélgetünk a csapolásról és azt derítjük ki, hogy valakinek a mi vérünk kell, hogy erősítse magát. Rossz gondolat bárki is áll a dolog mögött. Felkerekedünk, hogy megnézzük Lilla lakását, hátha találunk valamit. Némi kutakodás, meg Lilla pasijának lerázása után a szemétben találunk egy fecskendőt egy sérült logóval. Bevetem tudásomat és hamar lenyomoztam, hogy a fecskendőn lévő logó a Cryo intézet logója, akik őssejt és spermabankként funkcionálnak. Gyorsan fel is törtem a szerverüket és találtam némi érdekes infót arról, hogy a lejárt fecskendőiket valami céggel szállítatták el. Ígéretes nyom, de ehhez többet meg kell tudnunk. Irány a Cryo intézet irodája.

Jók vagyunk, nem sok besurranó tolvaj jár limóval melózni, de mi így tettünk. A szomszédos utcában parkoltunk, majd Lilla, Attlin és én nekiálltunk felmászni az irodaház oldalán. Fel is jutottunk a harmadik emeletre, ahol be tudtunk mászni az épületbe. Itt átváltottunk lopakodó üzemmódba. Eljutottam egy számítógépig, ami az én esetemben felér a sikerrel. Be is kapcsoltam, fel is törtem és megtudtam, hogy egy emelettel feljebb tárolják a szerződéseket. Eközben a chat programon rám írt a portás, de én csak mindenféle random karakterrel válaszoltam, majd végezetük egy jó kis vírust telepítettem a gépre, ami elfedi a tevékenységemet. Épp felfelé tartott a portás, mikor lépcsőn felértünk a negyedikre. Rövid keresgélés után megtaláltuk a szerződést, amit a Cryo intézet kötött egy Nevenincs Kft-vel a lejárt fecskendők és tűk elszállításáról és megsemmisítéséről. Ezután elindultunk visszafelé. Mi Lillával lemásztunk, Attlin pedig hirtelen ötlettől vezérelve inkább kiugrott a negyedikről. Ahova érkezett, ott majd újra kell kövezni a járdát, de hát ez van. Ekkor már vissza kellett mennünk aludni, mert már nem volt messze a hajnal.

Másnap este újra összefutottunk és elindultunk a Nevenincs Kft telephelyét felkeresni a Csepel Művek mellett. A lerobbant telephelyet egyetlen biztonsági őr őrizte, így két-három ütéssel leterítettem, majd kicsit megcsapoltuk, végül kitekertem a nyakát, hogy ne legyen szemtanú. A raktárban sem volt semmi biztonságtechnika, viszont két kisbusz és egy fekete szedán parkolt. A mikrobuszokat valószínűleg a csapolással foglalkozók használták, míg a német rendszámú szedán a szervezet egyik főnökségi tagjáé lehetett. A szedánban talált GPS bütykölése után sikerült kinyerni egy soroksári címet, ami otthonként volt felcímkézve. Gondoltunk egyet és a szedánnal elindultuk a soroksári címre, hogy a meglepetés erejével csapjunk le azokra, akik a Vámpírokkal szórakoznak. Mikor megérkeztünk, már vártak ránk.

Egy templom mögötti paplakba vezetett a GPS koordináta, így beálltunk az udvarra és leparkoltunk. Óvatosan haladtunk be az épületbe, de mikor megtaláltuk a hálószobát, aminek az elrendezéséből arra lehetett következtetni, hogy sietve keltek ki az ágyakból, mi is begyorsítottunk. Elérkeztünk egy pincelejáróhoz, ahol Lilla elővette szebbik alakját és csontkarmokat növesztett. Épp jókor, mert a lejáró két oldaláról ránk támadtak kardokkal. Ez a csaj egy vadállat. A kard csak úgy csattogott a testén, ő meg sorra csapta le a támadókat. Na azt azért megérezte, mikor valaki a pince sötétjéből fejbe lőtte egy puskával. Nekem sem kellett több, bekapcsoltam pár cuccot, és iszonyat sebességgel bevetettem magam a sötétbe, ahol egy jól irányzott állassal kicsináltam a kis sunyit a puskával. Gyorsan eltüntettük a nyomokat, de közben kiderült, hogy a fickó valami fejes Tremerének volt a kebelbarátja, aztán gondolt egyet és felcsapott Vámpírvadásznak. Rossz döntés volt.

Szóval ne higgy azoknak a pletykáknak amik terjengnek, nem sértettük meg a maszkabált, vagyis nem olyan durván mint mesélik. A történtek miatt kialakult egy kis területi és hatalmi csetepaté, de ezt is sikeresen át fogjuk vészelni, ahogy eddig is.

Desmodus: Azta. Ez durva. És mi a bizonyíték, hogy ez nem csak valami hülye vicc?
Gothic: Ott van minden nevekkel. A sajtóban megtaláltam a betörésről szóló híreket, sőt még a megszaggatott ruhájú csaj ködös beszámolóját is. Várj, AFK, kopogtak.
….
Gothic: Üdv Desmodus, itt Jerome.
Desmodus: Ki a franc vagy te? Hogy léptél be a privát chatbe?
Gothic: Nem léptem be, csak a haverod gépét használom, aki most nem ér rá, mert éppen meghal.
Desmodus:...
Gothic: Igen, én vagyok az, akinek ez a kis szaros felnyomta a rendszerét. Pont úgy, ahogy terveztem. Egy ideje véget akarok vetni az állandó szervertámadásoknak, így gondoltam egy kis történettel, meg egy “véltetlen” sérülékenységgel nyomára bukkanok a kis kíváncsinak.
A számítógéped teljes tartalma hamarosan törlődni fog ezzel a bejegyzéssel együtt. Már dolgozik a féreg amit küldtem a bejelentkezés előtt. Ne próbálj meg hírverést csinálni, ezt a történetet mesélni, vagy nyomozni. mert úgysem fognak hinni neked. Ha tovább szaglászol, Gothic sorsára jutsz.
Ja, és sötétedés után ne nagyon mászkálj egyedül :-)
ß$`÷˙˝´|[í$]ß$Đ[]×÷í][÷í...

Mesélő: Moonwish

Játékosok: epi, Doc, Krys, Szamber

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük