X. A Halál Utolsó, Vörös Titka

Üdv, Kalandorok!

A szavazás lezárult, köszönjük mindenkinek a részvételt! Most egy picit visszavonulunk, összegezni és szervezkedni, de addig sem halogatnánk tovább a hivatalos bejelentést. Tehát

A Kalandorok Társasága Bemutatja:  

A Halál Utolsó, Vörös Titka

Kapcsolódó kép

Tizedik találkozónk neve egy látogatónk önszorgalomból végzett statisztikájának eredményéből született: ezek a szavak szerepeltek legtöbbször a rendezvény meséinek címében. Célunk megünnepelni ezt a szép, kerek számot, méghozzá korábbi jó élmények felelevenítésével, valami oknál fogva kihagyott kalandok pótlási lehetőségével. Tematikánk ennek megfelelően szokatlan: korábbi mesék újramesélését, átdolgozott új megközelítését, előzményét vagy folytatását, illetve homázsait céloztuk meg, azonos vagy akár más mesélők előadásában!

Természetesen nem akarjuk, hogy az egész rendezvény a nosztalgiáról szóljon, és nem szeretnénk senkit sem megfosztani a mesélés lehetőségétől – szokásunkhoz híven igyekszünk egyéb, az aktuális tematikától eltérő meséknek is teret biztosítani. Ha van valamilyen, lehetőleg fél nap alatt lemesélhető kalandod, amivel szívesen emelnéd rendezvényünk színvonalát, jelentkezésed hálásan fogadjuk!

Időpont: 2020. február 29.

(Bizony, 2020. szökőév lesz!)

Leendő mesélőknek

Tizedik találkozónkon, akár az előzőkön, a mesélők és mesék összeválogatása jelentkezés alapján történik majd. Egyaránt várunk a tematikus blokkba illeszkedő, és attól akár teljesen független meséket is a rendezvényre – szokásunkhoz híven igyekszünk többféle mesének és rendszernek is teret biztosítani. Ha van egy lehetőleg fél nap alatt lemesélhető kalandod, amivel szívesen emelnéd a “Kalandorok Társasága X: A Halál Utolsó, Vörös Titka” címre hallgató rendezvényünk színvonalát, kérjük a következő módon add le a jelentkezésed:

  • Teljes neved / Nickneved
  • Meséd címe / Mesédhez használt rendszer (temához illeszkedő-e, vagy a tematikus blokkon kívüli)
  • Egésznapos vagy félnapos mesét szeretnél? Esetleg mind a két időintervallumon mesélhető?
  • A mese leírása: egy rövid, spoilermentes ismertető, kedvcsináló a játékhoz. (A Kalandorok Társasága weboldalán – https://kalandoroktarsasaga.hu – találhatsz korábbi példákat.)

A jelentkezéseket a kata@kalandoroktarsasaga.hu email-címre várjuk legkésőbb 2020. január 15-ig.

Tudnivalók:

  • A mesélők számára a részvétel a rendezvényen továbbra is ingyenes.
  • A mesék és mesélők összeválogatásánál a minél színesebb palettát (rendszerben, stílusban, műfajban, stb.), a játékok népszerűségét, a tematikához történő illeszkedést is számításba vesszük. Nagy számú jelentkezőnél előfordulhat, hogy a helyszín korlátai miatt nem tudunk minden mesét szerepeltetni (ezen) a rendezvényen.

További információ (helyszín, időbeosztás, stb.):
https://kalandoroktarsasaga.hu/x-a-halal-utolso-voros-titka/

Üdvözlettel,
Kalandortársaid

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük