Temetői Meló

nov 25 

[délelőtt]

Kaland kezdete: 9:00 Kaland vége: 13:30

Mesélő: Bulldy
Rendszer:  Warhammer40K Wrath & Glory
Világ: the grim darkness of the far future

Monoton zúgásra emlékeztek, csak lassan eszméltek rá, hogy egy szállító repülő motorjának hangja duruzsol a fületekbe. Homályos emlékeitek vannak egy Vallató Inkvizítorról, egy vacsoráról és egymásról. Lassan eszméltek a sötétben, ahogy az érzékeitek magukhoz térnek, már kezdenek derengeni a részletek: meg kell szereznetek egy xenotech eszközt a Deadalon halálvilágáról majd el kell jutassátok azt Prodita Mendax inkvizítornak.

Karakterek: egy veterán katona, egy ogryn, egy titkolt pszíker, egy zsivány és egy Impériumi pap – szemétként sodort össze benneteket a galaxis szele, kérdés, hogy tovább is fúj benneteket vagy sikerül megvetnetek a lábatokat a 41. évezred állandó háborúban álló világában.

Megjegyzés: A kaland során a karakterek temetővel, holtestekkel, kerülnek kapcsolatba, olyan tetteket hajthatnak végre, ami a mi világunkban hullarablásnak minősül, illetve más hasonló, véres és gusztustalan részletek is előkerülnek. A Warhammer 40.000 világának része az eltúlzás, legyen szó bármelyik eleméről. Ha az ilyen részletek zavarnak, nem biztos, hogy ez a játék neked való…

Résztvevők száma: 5

Résztvevők:

  • Mór
  • Szabi
  • Havasi Hanna
  • Szabó Tamás
  • Gaspar Istvan

A mese megtelt!

Sajnos már nem lehetséges a regisztráció
Sajnos már nem lehetséges a regisztráció